ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Χειραγώγηση, κατάπτωση και... ντέρμπι

*Σήμερα επιστρέφουν οι παίκτες της ΑΕΛ στις προπονήσεις

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2015 13:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:27

Του Σωτ. Κέλλα

Η Β΄ Εθνική Κατηγορία το Σαββατοκύριακο βάζει τίτλους τέλους στην κανονική περίοδο και ενώ η ΑΕΛ έχει να παίξει το ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο το οποίο θα κρίνει την είσοδό της στα πλέι οφ είχαμε την πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στον Ηρακλή για χειραγώγηση αγώνα ενώ αποφασίσθηκε η κατάπτωση της εγγυητικής του Ολυμπιακού Βόλου.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ ενημέρωσε πως στις ΠΑΕ Ηρακλής, Βέροια, Φωστήρας και Εθνικός Σερρών ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, για χειραγώγηση αγώνων, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την εταιρία «Sportradar», η οποία ασχολείται με την ανίχνευση της στοιχηματικής απάτης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν άμεση και όπως ενημέρωσαν δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά ερευνά μόνο τους τζίρους των αγώνων και με βάση αυτό στέλνει την έκθεσή της στην UEFA.

Επίσης την απόφαση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έλαβε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έπειτα από αίτηση της «Greenscape».

Η ΑΕΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η ΑΕΛ από σήμερα θα αρχίσει να ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή. Με νίκη η λαρισινή ομάδα θα παίξει τα πλέι οφ της ανόδου για τη Σούπερ Λίγκα ξεκινώντας την προσπάθειά της με μηδέν βαθμούς σε ένα πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών που πολλά μπορούν να συμβούν και πλεονέκτημα θα έχουν η ΑΕΚ και ο Ηρακλής.

Από την άλλη ο Ηρακλής αν κερδίσει το παιχνίδι τότε θα ξεκινήσει τη διαδικασία των πλέι-οφ με εννέα βαθμούς κάτι που του δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Σε διαφορετική περίπτωση με 7 βαθμούς και μπαίνει στο «κόλπο» και ο Ολυμπιακός Βόλου που αν κερδίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας θα έχει δύο βαθμούς.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος για τη μάχη της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σαρακατσάνο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η ΕΦΕΣΗ

Αύριο Τετάρτη εκδικάζεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της Λαμίας για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ως γνωστόν πρωτόδικα η Λαμία έχασε τον αγώνα στα χαρτιά λόγω αντικανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή της Χουσεΐν Μουμίν.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗ

Με αποκατάσταση και αποθεραπεία για τους τραυματίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με αμφίβολη τη συμμετοχή του  Νίκου Πουρτουλίδη που αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο του Ευόσμου στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass