Φόρμουλα Ένα: Συμφώνησαν Χάμιλτον-Μερτσέντες

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2015 16:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:27

 

Τις επόμενες ημέρες ο Λιούις Χάμιλτον θα υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μερτσέντες. Ο 29χρονος Βρετανός (δις) παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα έχει ένα ακόμη χρόνο συνεργασίας και αποκάλυψε ότι ολοκληρώνονται οι συζητήσεις για να επεκταθεί το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια.

«Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει. Κατά 99,6% είναι τελειωμένο. Δεν μένει κάτι άλλο να διαπραγματευτούμε, απλά είναι κάποια νομικά ζητήματα και αυτά πρόκειται να διευθετηθούν», τόνισε σχετικά ο Χάμιλτον.

Η Μερτσέντες κυριάρχησε στην περασμένη σεζόν της Φόρμουλα Ένα, καθώς τα μονοθέσιά της πήραν 16 νίκες σε 19 αγώνες, με τον Χάμιλτον να επικρατεί 11 φορές και να στέφεται πρωταθλητής και τον Νίκο Ρόσμπεργκ σε άλλα πέντε γκραν πρι. Τη φετινή σεζόν ο Βρετανός νίκησε στο πρώτο γκραν πρι της Αυστραλίας, ενώ στο δεύτερο της Μαλαισίας τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Χάμιλτον θα υπογράψει με αποδοχές περίπου στα 20 εκατ. ευρώ το χρόνο, που μπορούν να ανέλθουν με τα μπόνους στα 30 εκατ. ευρώ, δηλαδή στα επίπεδα των συμβολαίων των Φέτελ με τη Φεράρι και Φερνάντο Αλόνσο με τη ΜακΛάρεν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass