ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΟΥΣ

Μέρα του προπονητή η σημερινή

• Κούγιας «Δεν θα μπούμε σε παιχνίδια μάνατζερ»

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 22:22

Ο Πάους πήγε χθες το πρωί στην προπόνηση χωρίς να χαιρετίσει τους παίκτες αν και ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση ότι θα είναι η τελευταία του προπόνηση με την ομάδα.

Ίσως αυτή η κίνηση να έδειξε και την άσχημη σχέση των δύο πλευρών κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Ο ίδιος ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή κ. Βάνη να μην πάει το απόγευμα στην προπόνηση, όπως και έπραξε. Αυτή έγινε υπό τις οδηγίες των Σίτσα και Καλαποθαράκου. Το συμβόλαιο του Πάους μέχρι αργά χθες το βράδυ μπορεί να μην είχε λυθεί (υπάρχουν οικονομικές διαφορές των δύο πλευρών, αφού η συμφωνία φθάνει τελικά στα 30.000 ευρώ για την αποζημίωση) αλλά ο νέος προπονητής πιθανότατα σήμερα να βρίσκεται στη Λάρισα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για προπονητή από τη Βόρεια Ευρώπη (ο Ρόκα, που ήταν στους προτεινόμενους, θεωρήθηκε ότι δεν θα βοηθούσε την ομάδα) που όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας δεν είναι ούτε ταλέντο, ούτε Μουρίνιο αλλά ένας κανονικός προπονητής με πολλά χρόνια εργασίας στη χώρα του και παράλληλα έχει και εμπειρία ευρωπαϊκών αγώνων.
Θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος προπονητής θα εγκλιματιστεί αμέσως αφού έχει προπονήσει τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του, αλλά υπήρξε και σημαντικός ποδοσφαιριστής αυτής ενώ μπορεί να αλλάξει αμέσως την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Δεν αποκλείεται σήμερα το απόγευμα να γίνει η παρουσία του από τον κ. Κούγια αφού έρθει στην Ελλάδα.
Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ έγινε έξω φρενών από τις διαρροές ονομάτων προπονητών όπως του Μιλίνκοβιτς και τον συγκεκριμένο τον θυμάται από τον Αρη για το.. μαλλί του. «Έμαθα, μας είπε, ότι σάιτ από Σερβία, Βοσνία τον έφεραν ως προπονητή της ΑΕΛ, αυτό δεν το επιτρέπω. Να χρησιμοποιούν το όνομα της ΑΕΛ για να είναι στην αγορά των προπονητών».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass