ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Οι συνεργάτες την ευθύνη...

• Μετακομίζει στην... Αθήνα η λαρισινή ομάδα

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2017 22:14

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Τζάκι Ματάισεν έγινε η προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ χθες το πρωί, αλλά την επίβλεψη είχαν οι συνεργάτες του, ο βοηθός Δημήτρης Σίτσας και ο γυμναστής Βασίλης Καλαποθαράκος.

Οι δύο τελευταίοι έδιναν όλες τις εντολές και ήταν η πρώτη αξιολόγηση που έκανε ο Ματάισεν, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών αλλά θα γνωρίζει ελάχιστα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει δεν φάνηκε κάτι, αλλά λογικά δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Η τακτική λογικά θα είναι το 4-2-3-1 και ενδιαφέρον θα έχει ποιοι ποδοσφαιριστές θα επιλεγούν ως πλάγιοι επιθετικοί της ομάδας.
Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι δύο: το πρώτο ο Αγκάνοβιτς που τιμωρήθηκε λόγω της αποβολής του με την ΑΕΚ και ο Θεοδωρόπουλος που είναι τραυματίας.

 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Την ερχόμενη βδομάδα η ΑΕΛ μετακομίζει στην Αθήνα καθώς λόγω των δύο συνεχόμενων αναμετρήσεων με ΠΑΟ (για το κύπελλο Ελλάδας) και Πανιώνιο(για το πρωτάθλημα) αποφασίστηκε να μείνει στην πρωτεύουσα από την ερχόμενη Τρίτη μέχρι την Κυριακή.

 

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αντνάν Αγκάνοβιτς, που αποβλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, τιμωρήθηκε από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και πρόστιμο 200 ευρώ. Συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή τον τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 200 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1γ’ του πειθαρχικού κώδικα. Έτσι ο Αντνάν Αγκάνοβιτς, θα χάσει τους αγώνες με Ατρόμητο (εντός) με Παναθηναϊκό (Κύπελλο εκτός) και Πανιώνιο (εκτός).

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League. Η ΑΕΚ με ψυχολογία στα ύψη από τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Europa League επί της Ριέκα με 2-1, δοκιμάζεται στο Περιστέρι, με αντίπαλο τη Λαμία. Οι «νεοφώτιστοι» του Μπάμπη Τεννέ, δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο και θα επιχειρήσουν να αποσπάσουν αποτέλεσμα από την «Ένωση» που θέλει να παραμείνει επικεφαλής.
Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, καλείται να ξεπεράσει το σοκ από την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League. Το έργο του Μπέσνικ Χάσι είναι δύσκολο, στον τομέα της ψυχολογίας των παικτών, ωστόσο η εντός έδρας αναμέτρηση με τον -μέχρι τώρα απογοητευτικό- Αστέρα Τρίπολης, φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία για ...ανάταση
Δύσκολο έργο έχει και ο τρίτος της ...παρέας των πρωτοπόρων, Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» του Μιχάλη Γρηγορίου που συνεχίζουν με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι, φιλοξενούνται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.
Ο ΠΑΟΚ είναι το λογικό φαβορί υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό, όπως και ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα γίνουν οι αγώνες Λεβαδειακός-Ξάνθη και Πλατανιάς-Κέρκυρα.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
• ΣΗΜΕΡΑ16/9
16:00 Λεβαδειακός-Ξάνθη
18:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
20:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
• ΑΥΡΙΟ 17/9
16:00 Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμ.
18:15 Πλατανιάς-Κέρκυρα
18:15 ΑΕΛ-Ατρόμητος
20:30 Λαμία-ΑΕΚ (στο γήπεδο Περιστερίου)
• ΔΕΥΤΕΡΑ 18/9
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΚ    6-0    7
. Ολυμπιακός    6-2    7
. Πανιώνιος    4-1    7
4. ΠΑΣ Γιάννινα    2-1    5
. Ξάνθη    3-1    5
. ΠΑΟΚ    3-1    5
7. Λαμία    3-2    4
8. Ατρόμητος    3-3    3
. Λεβαδειακός    1-1    3
. Κέρκυρα    2-4    3
11. Παναιτωλικός    3-5    2
. Πλατανιάς    2-4    2
. Απόλλων Σμύρνης    1-3    2
14. Αστέρας Τρίπολης    3-6    1
. ΑΕΛ    2-9    1
16. Παναθηναϊκός    1-2    0
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass