ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΕ 1-0

Πάλεψε αλλά έχασε η Κ20 της ΑΕΛ

*Είχε ευκαιρίες στην επανάληψη για να φτάσει στην ισοφάριση

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2017 22:20

Φιλότιμα προσπάθησε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ η ομάδα Κ20 της ΑΕΛ, αλλά γνώρισε τελικά την ήττα από τον Ατρόμητο Αθηνών με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, του οικείου πρωταθλήματος της Super League.

Ήταν η τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για την λαρισινή ομάδα, η οποία στην επανάληψη είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση και παρουσιάσθηκε βελτιωμένη.

To γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 29’ ο Νταβγιώτης.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε πρώτη φορά στο 4′ με απευθείας φάουλ του Παυλή το οποίο πέρασε πάνω από την εστία του Σουλούκου. Αμέσως μετά στο 5′ ο Ρούνης σούταρε από αριστερά, ο Σουλούκος απέκρουσε προσωρινά, στην πορεία της μπάλας πετάχθηκε ο Τριμμάτης που έκανε την προβολή όμως ο Αναγνώστης πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στην εστία.

Στο 27′ ο Τριμμάτης από πάσα του Νάτσου, δοκίμασε το διαγώνιο σουτ όμως ο Σουλούκος με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Δύο λεπτά αργότερα όμως στο 29΄, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ.

Ο Ρούνης με ατομική προσπάθεια από αριστερά πέρασε τρεις παίκτες, έστρωσε στον Νταβγιώτη που από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Από το ημίωρο και μετά η ΑΕΛ άρχισε να ανεβάζει την αποδοσή της και απείλησε για πρώτη φορά στο 34′ όταν η μακρινή διαγώνια πάσα του Νούσιου κατέληξε στον Γαλεάδη που μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε το σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Κίναλη. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και το σκορ παρέμεινε στο 0-1.

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 50′ ο Καραλής με διαγώνια πάσα βρήκε τον Μακρή που σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο Κίναλης την μπάλα. Οι παίκτες της ΑΕΛ συνέχισαν την πίεση και στο 55′ ο Γαλεάδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Καλούσης πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 62′ ο Νταβγιώτης με διπλή προσπάθεια προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όμως στην πρώτη ο Σουλούκος αντέδρασε σωστά και στη δεύτερη η μπάλα πέρασε άουτ.

Απάντησε με στημένη φάση η ΑΕΛ στο 76′ όταν ο Νούσιος με εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, υποχρέωσε τον Κίναλη να διώξει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.

Η μεγαλύτερη πάντως ευκαιρία του αγώνα για την ΑΕΛ σημειώθηκε στο 81′ όταν ο Νούσιος έσπασε αριστερά την μπάλα στον Γαλεάδη που βρέθηκε σε πλάγια θέση στην περιοχή και τετ-α-τετ με τον Κίναλη, που απέτρεψε την ισοφάριση αποκρούοντας την μπάλα σωτήρια.

Ο Ατρόμητος είχε ακόμη δύο καλές στιγμές για να πετύχει κάποιο τέρμα και το τελικό σφύριγμα του Τρικαλινού ρέφερι κ.Λεωνίδα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Περιστερίου, όμως και η ΑΕΛ έδειξε σημάδια βελτίωσης με την αγωνιστική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας Στυλιανός, που είχε βοηθούς τους Κωνσταντίνο Σταφυλά, Χρήστο Μπαλλά, όλοι από την Ένωση Τρικάλων, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος (Λάρισας).

Στο 86΄αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Ιμέρι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ Κ20 (Χαράλαμπος Παναγούλης): Σουλούκος, Πλατάνας (67′ Βαφειάδης), Αναγνώστης, Καλούσης, Καρατάσιος, Δερμιτζάκης (46′ Καραλής), Καραθάνος, Νούσιος, Καλύβας, Γαλεάδης, Μπέικος (46′ Μακρής).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ20 (Μουράτ Σεροπιάν): Κίναλης, Ταμπάς, Λαζανάς (51′ Νιτσάκης) Λολός, Βιταλιώτης, Ιμέρι, Νταβγιώτης, Νάτσος, Τριμμάτης (73′ Κότσικος), Παυλής, Ρούνης(82′ Χιλάι).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Σε δηλώσεις του που έκανε μετά τον αγώνα ο Χαράλαμπος Παναγούλης που εκτελεί χρέη προπονητή στην ομάδα Κ20 της ΑΕΛ, τόνισε τα εξής: «Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό ματς και από τις δύο πλευρές. Και ο Ατρόμητος και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιο δίκαιη θα ήταν η ισοπαλία αν και ο Ατρόμητος έχασε κάποιες ευκαιρίες προς το τέλος λόγω του ότι είχαμε ανοιχτεί για να ισοφαρίσουμε.

Τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτό που δεν πήραμε από τα ματς με ΑΕΚ και σήμερα θα το πάρουμε στη συνέχεια. Πρώτα ο σκοπός μας είναι να βελτιώνονται τα παιδιά συν τα αποτελέσματα. Βήμα-βήμα χτίζουμε κάποια πράγματα, βάζουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Το θετικό είναι ότι παίζουμε με μικρές ηλικίες. Δείγμα του ότι θα έχουμε μέλλον. Και τώρα και στα επόμενα χρόνια».

-Για το αν θα παραμείνει στη θέση του προπονητή, είπε: «Αυτό θα το απαντήσει η διοίκηση. Εγώ Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass