ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΓΚΟΛ Η ΧΘΕΣΙΝΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Συναρπαστικό ξεκίνημα στην Α1 ΕΠΣΛ

*«Διπλό» με ανατροπή ο Αμπελωνιακός στους Αμπελόκηπους (1-2) *Με 4-0 το Μακρυχώρι επιβλήθηκε του Φιλοκτήτη *Ασυγκράτητο το Κιλελέρ (5-0) *Όρθια στους Γόννους η Ακαδ. Τυρνάβου (1-3)

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2017 15:30

Με συναρπαστικό τρόπο ξεκίνησε χθες το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Τα γκολ και το θέαμα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά στα περισσότερα παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι διεξήχθησαν σε συνθήκες υπερβολικής ζέστης.

Ο Αετός Μακρυχωρίου επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ο Αμπελωνιακός πήρε με ανατροπή τη νίκη μέσα στους Αμπελόκηπους (1-2), η Ακαδημία Τυρνάβου πέρασε από τη δυνατή έδρα των Γόννων (1-3), ενώ το Κιλελέρ πέτυχε το σκορ της ημέρας με 5-0 επί του Καλοχωρίου.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο Αμπελωνιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στη δυνατή έδρα των Αμπελοκήπων, έδειξε ότι είχε τις λύσεις και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Λεσάι (37’), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τους Μαυρίδη (64’) και Ελευθέρογλου (80’) . Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμπελωνιακός είχε τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος με τους Ελευθέρογλου, Τσετιροκλή (απευθείας φάουλ) και Βούκια, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μία περίπτωση πέναλτι στην ίδια φάση στους Λεσάι, Μπαμπατζιά.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Π. Χολέβας): Φραχόλι, Καραγιάννης, Δούκας, Καραούλης, Σούμπασης (46΄Μπονόμης), Δόνος, Λεσάι, Χιούσα Μ., Χιούσα Τ., Μάτα (35΄λ.τ. Μπαμπατζιάς), Τσαούσι (75΄Μπεκιάρης).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Ι. Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Χατζούλης, Ελευθέρογλου, Καρυπίδης (50’ Πατρίκου), Βούκιας (87’ Ζυγούρης), Τσετιροκλής, Ψύρρας (80’ Νταφούλης).

ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ

Στο πρώτο, ουσιαστικά, ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι στο Μακρυχώρι όπου ο Αετός ήταν ανώτερος, εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις του αξιόμαχου Φιλοκτήτη και πήρε τη νίκη με 4-0. Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Καλούσης, ενώ στο 31’ ο Ιλ. Τζίκα διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων για να λήξει με το 2-0 το πρώτο μέρος.

Στο 59’ ο Αλμυρούλης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 76’ ο Φουσίκας.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Τσέτσιλας): Γκικούδης, Τσιαντούλης, Τίκος, Δάσσιος (80’ Στογιάννης), Αλμυρούλης, Καπετάνι (76’ Αλιάι), Πάσιος (52’ Τσιαπλές), Μπουζώνας, Φουσίκας, Καλούσης (74’ Ντ. Τζίκα), Ιλ. Τζίκα.

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Ανδρέου): Κοσμάς, Γιαννακός, Δ. Πασιάς, Μυλωνάς, Π. Πασιάς, Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Τσατσούλης, Γκουντάρας (72’ Ντόμπρα), Καπετάνος, Πολύζος (85’ Καψάλης).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο γήπεδο Μελισσοχωρίου, Αστέρας και Ελευθεραί μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ σ’ ένα παιχνίδι που πρόσφερε συγκινήσεις στο β’ ημίχρονο.

Το 1-0 έγινε στο 50’ με το πλασέ του Νούσια. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 71’ όταν το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καββαδία πέρασε ελάχιστα άουτ. Τελικά στο 73’ ο Ράχης, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 66’, με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Η τελευταία πολύ καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 76’ με τον Αστέρα να χάνει διπλή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη αρχικά με τον Βουτυρίτσα που βγήκε τετ α τετ αλλά ο Σαρακατσάνης απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης με το πλασέ του Νούσια που πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μούτσιος): Κουκούτσης, Βαλώζος, Γουργιώτης, Καραπέτσας, Αβδουλάς, Γ. Χατζής (83’ Μπιρόλ), Χαρούλης, Λιάγκας (67’ Βουτυρίτσας), Κ. Χατζής (73’ Κυριάκος), Νούσιας, Δημόπουλος (46’ Βογιατζής).

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Α. Μαυρουδής, Αετόπουλος (66’ Ράχης), Ντελόπουλος, Χρ. Μέκρας, Β. Τσιάμης, Αθανασούλης, Γκόγκουρας (56’ Θεοδώρου), Κουρούκας (46’ Γ. Μέκρας), Ι. Μαυρουδής (85’ Ρουμελιώτης), Καββαδίας.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μελισσοχώρι-Ελευθεραί     1-1

Αμπελιά-Αγ. Ανάργυροι      1-1

Κιλελέρ-Καλοχώρι    5-0

Γόννοι-Ακαδ. Τυρνάβου      1-3

Αστέρας Τυρν.-Μελία         0-3 (ά.α.)

Αμπελόκηποι-Αμπελωνιακός        1-2

Νεάπολη-Μαυροβούνι        1-1

Μακρυχώρι-Φιλοκτήτης      4-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κιλελέρ         5-0     3

Μακρυχώρι   4-0     3

Μελία  3-0     3

Ακαδ. Τυρνάβου      3-1     3

Αμπελωνιακός         2-1     3

Αγ. Ανάργυροι         1-1     1

Ελευθεραί     1-1     1

Μαυροβούνι  1-1     1

Αμπελιά        1-1     1

Μελισσοχώρι 1-1     1

Νεάπολη       1-1     1

Αμπελόκηποι 1-2     0

Γόννοι1-3      0

Φιλοκτήτης    0-4     0

Καλοχώρι      0-5     0

*Ο Αστέρας Τυρνάβου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/9, 17:00)

Αμπελιά-Μελισσοχώρι

Ελευθεραί-Κιλελέρ

Αγ. Ανάργυροι-Γόννοι

Καλοχώρι-Αστέρας Τυρν. (3-0 ά.α.)

Ακαδ. Τυρνάβου-Αμπελόκηποι

Μελία-Νεάπολη

Αμπελωνιακός-Φιλοκτήτης

Μαυροβούνι-Μακρυχώρι

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass