ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου

• Πρόταση στον Απόλλωνα Λάρισας για φιλικό και με τον ΟΦΗ • Μεθαύριο Κυριακή το παιχνίδι με την Καλαμαριά στο Αλκαζάρ (17:00)

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2017 22:12

Αγωνία τέλος στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς χθες το απόγευμα έγινε γνωστό πως το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει οριστικά την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.


Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια και ένα επίσημο για το Κύπελλο Ελλάδος με την Καλλιθέα στην Αθήνα, όπου έδειξαν με την αγωνιστική τους εικόνα πως αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και με τη σοβαρότητα που τη διακρίνει, μπορεί να πετύχει τους στόχους της.
Νέο προγραμματισμένο φιλικό για τη λαρισινή ομάδα λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μεθαύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Γήπεδο που θα έχει ως έδρα ο Απόλλωνας τόσο στους αγώνες του πρωταθλήματος, όσο και σε εκείνους του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ και τη Λαμία, αντίστοιχα. Και οι υπεύθυνοι της ομάδας περιμένουν ο κόσμος της Λάρισας και του νομού γενικότερα να στηρίξει την όλη προσπάθεια, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό είναι της Football League και να γίνει αρωγός για την υλοποίηση των φετινών στόχων.
Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα προβάρει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος και είναι ένα πολύ καλό τεστ το παιχνίδι.
Κατά τα άλλα, πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα στο γήπεδο της Τερψιθέας και ο μοναδικός παίκτης που δεν πήρε μέρος ήταν ο Χρήστος Αγρόδημος, που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αντιμετώπισε και μάλλον δεν θα αγωνισθεί στο φιλικό με την Καλαμαριά.
Ο Απόλλωνας δέχθηκε και πρόταση από τον ΟΦΗ για να γίνει φιλικό στο Αλκαζάρ την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, κάτι που αποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι της λαρισινής ομάδας.
Θα αναβληθεί ο αγώνας μόνο στην περίπτωση που στην κλήρωση του πρωταθλήματος την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, οι δύο ομάδες κληρωθούν να παίξουν μεταξύ τους τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

 

ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΣΕΝΤΡΑ
Μετά από…χίλια κύματα λοιπόν, τελικά η σέντρα της Football League ορίστηκε να γίνει στις 22 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 5 του ίδιου μήνα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του αρχιδιαιτητή, Βίτορ Περέιρα Μέλο, του μέλους της ΚΕΔ Σταύρου Τριτσώνη και του εκπροσώπου της ΕΠΟ για τη Football League.
Δεδομένου μάλιστα πως το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί ως τις 30/5, εφόσον όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα, κάτι για το οποίο αισιοδοξούν οι άνθρωποι της Λίγκας, θα υπάρξουν και πέντε εμβόλιμες αγωνιστικές, για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα κανονικά.

 

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
Από τους παλαιμάχους του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώθηκε πως η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου, στη Φιλιππούπολη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass