ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ποδαρικό με το δεξί για την Ολύμπια

•Κέρδισε στον Άγιο Θωμά την Ασπίδα Ξάνθης 61-45 •Πάρης Λότφι: «Δείξαμε χαρακτήρα, θα είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2017 22:27

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας έκανε χθες η γυναικεία ομάδα της Ολύμπια, η οποία επικράτησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά της μαχητικής Ασπίδας Ξάνθης, με σκορ 61-45.


Η λαρισινή ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ότι έχει παίκτριες με ταλέντο, που δουλεύουν πάρα πολύ με τον προπονητή τους Πάρη Λότφι και έχουν τις δυνατότητες τη φετινή χρονιά να κάνουν μια αξιόλογη πορεία.
Και μπορεί να ξεχώρισε η Κουτσουνούρη που πέτυχε 19 πόντους με 3 τρίποντα, όμως όλα τα κορίτσια έδειξαν πως μπορούν να προσφέρουν και αγωνίζονται με ομαδικό πνεύμα.
Δύο μάλιστα μικρές σε ηλικία, οι 16χρονες Μπενέκη, Μιχαηλίδου, είχαν πολύ καλή παρουσία και αν συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, το μέλλον τις ανήκει.
Στο παιχνίδι, η Ολύμπια μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε 13-2, όμως σε εκείνο το σημείο «κόλλησε» και οι φιλοξενούμενες που ροκάνισαν τη διαφορά, μείωσαν στο δεκάλεπτο σε 13-10.
Από κει και πέρα η Ολύμπια ξεπερνώντας το τρακ της πρεμιέρας, βελτιώθηκε σημαντικά και πήρε μια διαφορά 15 πόντων, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Δεκάλεπτα : 13-10, 33-18, 46-31, 61-45
Διαιτητές: Μαλτέσιος-Τσαρδούλιας
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Μιχαηλίδου, Δολαψάκη, Σολωμού 6, Σουλιώτη 6, Ντριστέλα 2, Παπαστεργίου 5(1), Λιάσκου 2, Σκαρλή 4, Μαγδαλιανίδου, Κουτσουνούρη 19(3), Μπενέκη 11, Κουζάλη 6(1).
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Τσακίρη 4, Βασιλειάδου, Παπαχρυσοβέργη, Σακουλάκη 9(1), Καρακώστα 6, Σιγιώργη 10, Βαρελίδη 5, Σουλιώτη 11(1), Καραλίδου Β.
*Μετά τον αγώνα ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Πάρης Λότφι σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος που ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας στο νέο πρωτάθλημα, με επιτυχία. Η φετινή Α2 εθνική θεωρώ πως θα είναι το πιο αμφίρροπο και ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα τις τελευταίας πενταετίας με πολλές δυνατές ομάδες, οπότε είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με το δεξί. Η ομάδα μας σήμερα δεν έπιασε την απόδοση που μπορεί σύμφωνα με τις ικανότητές της, έδειξε όμως χαρακτήρα και έφτασε σχετικά εύκολα στην κατάκτηση της νίκης. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη συνέχεια με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια αρχής γενομένης με το ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Πυλαία για το οποίο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας στηρίξει και να υποσχεθώ πως εβδομάδα με εβδομάδα θα παράγουμε ομορφότερο θέαμα. Στο dna της ομάδος μας είναι να παλεύουμε σκληρά σε κάθε ματς ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, είμαι απόλυτα βέβαιος πως τα κορίτσια μας σε κάθε παιχνίδι, θα δίνουν το καλύτερό τους εαυτό».
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναγέννηση Ν. Ρυσίου-ΑΕ Πυλαίας    47-56
Πιερικός Αρχέλαος-Αρης    49-59
Απόλλων Καλαμαριάς-Βότσης    55-41
Τιτάνες Δράμας-ΕΟ Σταυρούπολης    61-27
Πανσερραϊκός-Ηρακλής    54-48
Ολύμπια Λάρισας-Ασπίδα Ξάνθης    61-45Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1) Ολύμπια Λάρισας    2
2) Τιτάνες Δράμας    2
3) Απόλλων Καλαμαριάς    2
4) Αρης    2
5) ΑΕ Πυλαίας    2
6) Πανσερραϊκός    2
7) Ηρακλής    1
8) Αναγέννηση Ν. Ρυσίου    1
9) Πιερικός Αρχέλαος    1
10) Ναύαρχος Βότσης    1
11) Ασπίδα Ξάνθης    1
12) ΕΟ Σταυρούπολης    1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(2η - 22/10/2017)
Άρης Θ.-Αναγέννηση Ν.Ρυσίου
Βότσης-Πιερικός/Αρχέλαος
Σταυρούπολη-Καλαμαριά
Ηρακλής-Τιτάνες Δράμας
Ασπίδα Ξάνθης-Πανσερραικός
Α.Ε. Πυλαίας-Ολύμπια

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass