ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανέλαβε καθήκοντα ο Ν. Θεοδοσιάδης

• Πρώτο μέλημα η τόνωση της ψυχολογίας, υπογράμμισε ο Κατερινιώτης τεχνικός

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 22:20

Τα καθήκοντά του στον Απόλλωνα Λάρισας ανέλαβε χθες ο νέος τεχνικός των «κυανολεύκων» Νίκος Θεοδοσιάδης, που θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Αλέξανδρο Κούρτογλου.

Ο κ. Θεοδοσιάδης είχε χθες το πρωί, στο γήπεδο Τερψιθέας, την πρώτη του επαφή με τους παίκτες της ομάδας, συνοδευόμενος από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναγιώτη Μαντζανά.
Ο Κατερινιώτης τεχνικός γνωρίστηκε με τους παίκτες της ομάδας, τονίζοντας ότι εκείνο που προέχει είναι η τόνωση της ψυχολογίας.
«Αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τους γνωρίζω από προηγούμενες συνεργασίες και αυτό που θα ήθελα περισσότερο να τονίσω είναι ότι πρέπει να τονώσουμε την ψυχολογία της ομάδας, η οποία διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές» είπε χαρακτηριστικά στην «Ε» ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα και πρόσθεσε:
«Το πρώτο λοιπόν είναι η ψυχολογία, γιατί όταν ξεκινάς στο πρωτάθλημα με δύο ήττες, η ψυχολογία πέφτει. Από κει πέρα και σε ό,τι αφορά στο τακτικό κομμάτι θα γίνουν κάποιες αλλαγές μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε.
Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, γιατί το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο. Ο Απόλλωνας έχει τα φόντα να πετύχει αυτό που θέλει. Εκπέμπει υγεία και το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και η διοίκηση και πιστεύω ότι μέσα από δουλειά η ομάδα θα συνεχίσει αξιοπρεπώς στη Football League και θα υλοποιήσει τους στόχους της» κατέληξε ο Νίκος Θεοδοσιάδης.
Η χθεσινή προπόνηση αφορούσε στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Για σήμερα Τρίτη έχει δοθεί ρεπό, ενώ η προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης Κυριακής στη Σπάρτη, θα ξεκινήσει ουσιαστικά από αύριο Τετάρτη με διπλή προπόνηση στην Τερψιθέα.

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
Χθες εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης είναι ο νέος τεχνικός της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, καθώς οι συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Μαντζανά
κατέληξαν σε συμφωνία και θα διαδεχθεί τον κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του, ως γνωστόν, με τη λαρισινή ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης έρχεται στη Λάρισα και δη στον Απόλλωνα από τον Πιερικό, ενώ θυμίζουμε ότι διετέλεσε προπονητής και σε Ηρακλή, Διαγόρα Σεβαστής, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στην ΑΕ Καραϊσκάκη, με την οποία κατέκτησε την περσινή σεζόν το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.
Την Κυριακή (05/11) βρέθηκε στα επίσημα του σταδίου Αλκαζάρ και παρακολούθησε τον ατυχή σε εξέλιξη για τον Απόλλωνα αγώνα με τη Βέροια για την 2η αγωνιστική της Football League, σχηματίζοντας μια πρώτη εικόνα για τη νέα του ομάδα.
Τη Δευτέρα (06/11) το πρωί, ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Τερψιθέα, όπου τον παρουσίασε στους παίκτες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.
Ο Κατερινιώτης τεχνικός θα έχει κοντά του, στον Απόλλωνα, σαν άμεσο συνεργάτη του, τον κ. Αλέξανδρο Κούρτογλου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει τον κ. Νίκο Θεοδοσιάδη, όπως και τον κ. Κούρτογλου, στην «κυανόλευκη» οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες, με την ομάδα μας».

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ
Εν τω μεταξύ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα η εκδίκαση της ένστασης που έχει υποβάλει ο Απόλλωνας Λάρισας προκειμένου να κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό, από τον οποίο είχε ηττηθεί με 1-0.

 

Συγκέντρωση και προπόνηση
των παλαιμάχων του Απόλλωνα Λ.Σήμερα και ώρα 19:30 καλούνται οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας να βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χρήστου Γκάτα, όπου θα γίνει προπόνηση, ενόψει φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσουν.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass