Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δουλειά και μεγάλη προσπάθεια

*Κομπλέ οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνισθούν στον Αλμυρό

Δημοσίευση: 08 Νοε 2017 22:10

Μετά το ρεπό που έκανε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Αχιλλέας Φαρσάλων ρίχνεται και πάλι στη μάχη της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας(4ος όμιλος).

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου να αγωνισθούν στις 3 το απόγευμα στον γειτονικό Αλμυρό, με στόχο να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Φαρσάλων μπορεί να βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και να έχει ανηφορικό δρόμο μπροστά του, όμως ελπίζει πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον σύλλογο.

Το σύνθημα για την…αντεπίθεση δίνει ο προπονητής τους Τάκης Παραφέστας, ο οποίος και επισήμανε τα εξής: «Χρειάζεται να έχουμε ομαδικό πνεύμα και να γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους, για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Η δουλειά είναι αυτή που δημιουργεί προσδοκίες και φέρνει τις επιτυχίες. Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που ήδη ξεκινήσαμε δεν περισσεύει κανείς, διότι ο Αχιλλέας είναι μια οικογένεια στην οποία όλοι χωράνε. Άλλος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο και άλλος λιγότερο.

Το ζητούμενο είναι πώς θα μπορέσουμε να συμβάλουμε έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιασθεί δυνατή και να έχει διάρκεια, σε ένα πρωτάθλημα που οι περισσότερες ομάδες κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.

Όπλο μας θα είναι και ο κόσμος, που ήδη μας στηρίζει πάρα πολύ και τον θέλουμε πάντα να είναι δίπλα μας».

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στον Αλμυρό δεν υφίστανται και η ομάδα των Φαρσάλων είναι πανέτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για να διεκδικήσει ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.

Στις προπονήσεις οι παίκτες δείχνουν μεγάλο ζήλο και αντιλαμβάνονται φυσικά πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, διότι βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ

Ο Τρικαλινός ρέφερι Νίκος Μανούρας, ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση στον Αλμυρό, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Αχιλλέα Φαρσάλων(4ος όμιλος, 8η αγωνιστική).

Εξάλλου ο Βάιος Τσιτσανούδης από τη Λάρισα θα διευθύνει το μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στη Νίκη Β. και τον Ολυμπιακό Β. την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αυτός θα είναι ο 31ος αγώνας που διαιτητεύει ο εν λόγω ρέφερι στη Γ’ Εθνική από το 2013 έως σήμερα, ενώ να τονιστεί ότι φέτος ήταν στα ματς Ολυμπιακός Β.-Ρήγας Φεραίος 3-0 και Α.Ο. Σελλάνων-Γ.Σ. Αλμυρού 1-0.

Επίσης, ο Λαρισαίος διαιτητής Χρήστος Αγγελούλης θα διευθύνει το ντέρμπι της Κατερίνης μεταξύ Πιερικού και Α.Ε.Καρύτσης (2ος όμιλος).

Αναλυτικά οι διαιτητικές τριάδες της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ(11/11, 15:00)

-ΝΠΣ Βόλος-Δίστομο: Παπακωνσταντίνου,

Καραγιάννης, Λιτοσελίτης(Φθιώτιδας), παρ.

Ανδρέας Στάθης(Τρικάλων)

ΚΥΡΙΑΚΗ(12/11, 15:00)

-Αστέρας Ιτέας-Μαρτίνο: Μιχαηλίδης, Τσώνης, Παπαδημητρόπουλος(Βοιωτίας), παρ.Ανδρέας Τριανταφύλλης (Αχαΐας)

-Νίκη Β.-Ολυμπιακός Β.: Βάιος Τσιτσανούδης, Χρήστος Καραγιάννης, Χρήστος Νάκας (Λάρισας), παρ.Ευστάθιος Φυρινίδης (Πιερίας)

-Γ.Σ.Αλμυρού- Αχιλλέας Φ.: Μανούρας Νικ., Μανούρας Ν., Τζάνης Νικ.(Τρικάλων), παρ. Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας)

-Βελούχι-Α.Ο.Σελλάνων: Παναγιωτόπουλος, Κακατσίδης, Γαλανόπουλος(Αιτ/νιας), παρ. Χαρίλαος Ντζάθας(Φθιώτιδας)

-Νεοχώρι-Ρήγας Φεραίος: Μπεκιάρης, Δημ.Τίκας, Κανιούρας(Καρδίτσας), παρ.Σπυρίδων Γουργιώτης(Φθιώτιδας)

*Ρεπό έχει η Θήβα

ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ

Εξάλλου στον 2ο όμιλο (9η αγωνιστική) έχουμε σε δύο αγώνες λαρισινή παρουσία με τους παρακάτω διαιτητές και παρατηρητή διαιτησίας:

-Πιερικός-Α.Ε.Καρύτσης: Χρήστος Αγγελούλης, Γεώργιος Πατέτσιος, Απόστολος Τσαπράζης(Λάρισας), παρ.Κυριάκος Πεχλιβανίδης(Μακεδονίας)

-Αριδαία-Αγρ.Αστέρας: Ευστράτιος Σουλίδης, Θωμάς Βογδόπουλος, Εμμανουήλ Φώτιος(Κοζάνης), παρ.Κοσμάς Γιαννακόπουλος (Λάρισας)

Ο ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

Ο έμπειρος Αλμυριώτης προπονητής Κώστας Σταματίου και παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, είναι ο αντικαταστάτης του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του Γ.Σ. Αλμυρού, μετά το «διαζύγιο» της ομάδας με τον Βελεστινιώτη προπονητή. Στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρονται τα εξής: «Ο Κώστας Σταματίου είναι ο νέος προπονητής του Γ.Σ.Α. Ο έμπειρος κόουτς, με πολλές παραστάσεις από τη Γ' Εθνική -και όχι μόνο- θα καθοδηγεί το τμήμα ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του συλλόγου, μετά από την αποδοχή της παραίτησης του Λάκη Μπακάλη, κινήθηκε γρήγορα, ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτό έγινε μέσα σε λίγες ώρες και ο Αλμυριώτης προπονητής είναι ο εκλεκτός. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η 7η θητεία του Κώστα Σταματίου στον πάγκο του Αλμυρού και ότι ο 57χρονος τεχνικός, πέρα από τη σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα, έχει καθίσει 184 φορές σε πάγκους ομάδων Β’ και Γ’ Εθνική με 74 νίκες, 51 νίκες και 59 ήττες. Συγκεκριμένα έχει διατελέσει τεχνικός σε Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Λεωνίδιο, Λαμία, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟ Βάρδα και Καλαμάτα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass