ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Event Αερομοντελισμού

* Πάνω από 40 οι συμμετοχές των αεραθλητών

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 15:55

Eναν σημαντικό αλλά και εντυπωσιακό  από άποψη θεάματος αγώνα,  διοργανώνει η Αερολέσχη Λάρισας στο μοντελοδρόμιο Τερψιθέας, αυτό το  Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Νοεμβρίου.


Μήνες πριν γίνει ο 1ος Πανευρωπαϊκός αγώνας στη γειτονική Βουλγαρία, πλήθος ξένων και ελλήνων αεραθλητών θα συγκεντρωθούν για τους αγώνες ανεμοπτέρων F5J στη πόλη της Λάρισας.
Οι συμμετέχοντες ξεπερνούν  τους  40 σε αριθμό με συμμετοχές από άλλες χώρες όπως  Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ουκρανία και Γερμανία.
Είναι ένας αγώνας όπου η επιδεξιότητα του κάθε χειριστή και η προσπάθειά του να «κρατήσει» το ανεμόπτερό του ξεκινώντας την πτήση του ταυτόχρονα με άλλους αθλητές  από χαμηλό ύψος, για 10 λεπτά στον αέρα, προσγειώνοντας το μάλιστα σε προκαθορισμένο σημείο, τον κάνει συναρπαστικό. Η συγκεκριμένη κατηγορία (F5J)  είναι αυτή τη στιγμή η κατηγορία όπου ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, συμμετάσχουν οι περισσότεροι αθλητές που ασχολούνται με τον αγωνιστικό αερομοντελισμό και αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουν τη χαρά όσοι βρεθούν στην Τερψιθέα, να απολαύσουν τις πτήσεις κορυφαίων πιλότων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass