ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Νοκ άουτ ο Φερνάντο Γουάλας

*Κόντρα στην Ξάνθη θα εκτίσει την ποινή του ο Τάσος Λαγός

Δημοσίευση: 21 Νοε 2017 22:07

Η ΑΕΛ κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0(Ντέλετιτς 86’) αναρριχήθηκε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά εκτός της απώλειας του Λαγού, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Ξάνθη(εντός έδρας), είχε άλλη μια σημαντική απώλεια.


Συγκεκριμένα υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του στην τελευταία φάση του αγώνα ο 31χρονος Βραζιλιάνος Γουάλας, ο παίκτης που μέχρι τώρα έχει αγωνισθεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας(μαζί με τον Μπόζοβιτς έχουν 1.045 αγωνιστικά λεπτά καθώς δεν έχουν γίνει ούτε αλλαγή) και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και ίσως το μεθεπόμενο με τα Γιάννενα στη Λάρισα. Ο τραυματισμός του Γουάλας αποτελεί έναν «πονοκέφαλο» για τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη που προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του, καθώς ο μοναδικός αριστερός μπακ που υπάρχει είναι ο Κόντορ, εκτός αν παίξει με κάποιον παίκτη με αντίθετο πόδι όπως ο Ναβάρο ή ο Μασούρας ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να μετακινηθεί ο Ρέντζας.
Η επιλογή του Φυντάνη για τον αντικαταστάτη του Γουάλας θα φανεί τις επόμενες ημέρες καθώς οι παίκτες σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τη διήμερη άδεια που τους έδωσε ο προπονητής ως επιβράβευση της νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Χθες στο μεταξύ υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Φυντάνη και του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια με τον τελευταίο να του δίνει συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας λέγοντας ότι αν είχε αναλάβει από την αρχή θα μπορούσε η ομάδα να βρίσκεται πολύ ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Τέλος, το θέμα της έντασης που υπήρξε στο τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον αρχηγό Θωμά Ναζλίδη θεωρείται λήξαν αφού προπονητής και παίκτης είχαν το ίδιο πάθος για τη νίκη και απλά εξέφρασαν ο καθένας τα συναισθήματά τους με διαφορετικό τρόπο.
ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ
Σχετικά με τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ για ληξιπρόθεσμες οφειλές, η λαρισινή ομάδα απαλλάχθηκε, καθώς εξόφλησε τις οφειλές της.
Με πρόστιμο ύψους 67.000 ευρώ τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League την ΠΑΕ ΑΕΚ, για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν φέρει αντικειμενική ευθύνη για τις συμπλοκές μεταξύ οπαδών και αστυνομίας που έλαβαν χώρα εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου και την έκρινε πειθαρχικώς ελεγκτέα μόνο για όσα συνέβησαν στις εξέδρες (χρήση λέιζερ, υβριστικά συνθήματα κατά του διαιτητή, ρίψη πυρσών στον περιβάλλοντα χώρο, πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά του ΠΑΟΚ και επεισόδια στις εξέδρες χωρίς βιαιοπραγίες κατά φυσικών προσώπων ή φθορά ξένης ιδιοκτησίας).
3.467 ΕΙΣΤΗΡΙΑ
Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου που έδωσε η ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης κόπηκαν 3.467 εισιτήρια και με βάση τον μέσο όρο εισιτηρίων των ομάδων της κατηγορίας παραμένει σταθερά στην 4η θέση του σχετικού πίνακα. Με δεδομένο ότι στο δεύτερο γύρο υπάρχουν εντός έδρας εμπορικά παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ η λαρισινή ομάδα φέτος θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις του σχετικού πίνακα(λογικά πέμπτη) δείχνοντας ότι υπάρχει ικανοποιητική προσέλευση φιλάθλων.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass