ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΧΘΕΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

«Εσείς φέρατε την ομάδα πιο ψηλά...»

• Τρεις βδομάδες έξω τελικά ο Γουάλας • Νοκ άουτ και οι Κούσας, Μακρής

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 22:30

«Εσείς είχατε την ομάδα στην τελευταία θέση, εσείς τη φέρατε πιο ψηλά». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού Ηλία Φυντάνη μιλώντας χθες πριν την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του ύστερα από τη διήμερη άδεια που τους έδωσε ως... πριμ μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 το περασμένο Σάββατο στο Ael Fc Arena.

Και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι είμαστε η 5η ομάδα στην Ελλάδα αλλά στόχος μας παραμένει μια θέση ανάμεσα από την 5η και την 10η και βέβαια για υπέρβαση θα πρέπει να μην υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς και κάρτες. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος κυρίως από την αμυντική λειτουργία και χαίρομαι που όλοι συμβάλλετε σε αυτό, από τον Μπόζοβιτς μέχρι τον Ναζλίδη που παίζει σέντερ φορ.
Επίσης με χαροποιεί που σε κάθε παιχνίδι από τη μέρα που ανέλαβα, πετυχαίνουμε τέρμα και αυτό μας δίνει άνεση στα αποτελέσματα.
Θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Λαγό που τώρα μου βάζει ένα πρόβλημα ευχάριστο, ότι διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όποιος παίκτης πηγαίνει καλά στις προπονήσεις θα παίζει, ασχέτως αν έχει δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός στην ομάδα.
Πρέπει όλοι να είστε ετοιμοπόλεμοι γιατί θα υπάρχουν απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών πολλών παικτών. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα έχετε ευκαιρίες να αγωνιστείτε.
Θέλω να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και να πάμε πιο ψηλά».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό λέγοντας ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι στο Αγρίνιο και προανήγγειλε ότι θα δούνε δύο βίντεο από αναμετρήσεις του Παναιτωλικού για να έχουν πλήρη εικόνα του Κυριακάτικου αντιπάλου τους.ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Η χθεσινή προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν ξεκίνησε με καλούς οιωνούς αφού εκτός του τιμωρημένου Περόνε(υπάρχει το αντιστάθμισμα της επιστροφής του Φατιόν που εξέτισε την ποινή του) υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματιών.
Ο Γουάλας τελικά λόγω του κατάγματος στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού του θα απουσιάσει τελικά τρεις βδομάδες αλλά πρόβλημα έχει και ο Κούσας στη μέση που θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ναβάρο που έχει τράβηγμα στον δικέφαλο και έχει μείνει πίσω από θεραπείες ενώ σ’ αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο Γιοβάνοβιτς που κάνει θεραπείες στη χώρα του.
Στο μεταξύ τραυματίες είναι και δύο παίκτες που αγωνίζονται με την ομάδα νέων, ο Μακρής που θα απουσιάσει για ενάμιση μήνα και ο Δερμιτζάκης που θα επιστρέψει σε προπονητικούς ρυθμούς την Παρασκευή.
Κυριολεκτικά «νοσοκομείο» η ΑΕΛ που ο γιατρός Γιώργος Μπασδέκης θα πρέπει να δώσει μάχη για να προλάβουν κάποιοι τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ή τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Χθες προπόνηση έκαναν όσοι δεν αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ οι υπόλοιποι αποθεραπεία. Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση για το πρωί.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ για αύριο Πέμπτη από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, μετά τη δίωξη που άσκησε ο Υπεύθυνος Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων. Επίσης η ΑΕΛ U-20 κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του Οδυσσέα Κλάρα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τέλος σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League κλήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για αύριο Πέμπτη 23/11/2017 και ώρα 14:00) τις παρακάτω ΠΑΕ.
Α) ΠΑΕ ΑΕΛ : «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36773/15-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 23ης-11-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00».
Η παρακάτω κλήση αφορά το πρωτάθλημα Super League K20, 11η αγωνιστική:
1) Α.Ε.Λ. Κ-20, Κλάρα Οδυσσέα (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ.Οδυσσέα Κλάρα στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ-Απόλλων Σμ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 10 παρ. 1 β’σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ ΑΕK, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 10 παρ. 1 α’ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Ναζλίδης σε Φυντάνη: Το πάθος κόουτς...
Συνομιλία είχαν χθες ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης με τον αρχηγό Θωμά Ναζλίδη όταν ο δεύτερος λόγω του πάθους να αγωνισθεί σε όλο το παιχνίδι και να βοηθήσει στην κατάκτηση της νίκης αντέδρασε στον προπονητή που ήθελε να τον βγάλει για να κερδίσει πολύτιμο χρόνο από την αλλαγή του περιβραχιόνιου σε συνδυασμό με είσοδο αμυντικού παίκτη.
Τελικά διαπιστώθηκε ότι το πάθος της νίκης ήταν αυτό που έφερε την ένταση και το θέμα λύθηκε αφού ο Φυντάνης θεωρεί τον Ναζλίδη από τους παίκτες που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και καταλαβαίνει ότι παίζει με ασίγαστο πάθος σε κάθε αγώνα για να βοηθήσει την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης.
Μάλιστα με αφορμή τις αλλαγές είπε στους παίκτες του ότι κάποιες γίνονται για λόγους τακτικής (ανέφερε παράδειγμα τα τρία αμυντικά χαφ που έβαλε τον Αγκάνοβιτς, τον Λαγό και τον Μπάλα) ή με σκοπό όταν κερδίζει η ομάδα να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος στο τέλος. Δεν εξαρτάται λοιπόν μια αλλαγή από το γεγονός αν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει καλή απόδοση ή όχι και κατανοεί απόλυτα ότι όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass