ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ντέρμπι κορυφής στη Χάλκη

• Οι Παίδες αγωνίζονται στις 12:30 και οι Νέοι στις 14:30

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 16:17

Δύο σημαντικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα στο δημοτικό γήπεδο της Χάλκης, για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής ΕΟ Παίδων και Νέων, που διοργανώνει η ΕΠΟ και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση.


Συγκεκριμένα θα αγωνισθούν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ηπείρου, σε δύο παιχνίδια που χαρακτηρίζονται ως μάχες κορυφής.
Η Μικτή ομάδα των Παίδων θα αγωνιστεί στις 12.30 ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Μικτή ομάδα των Νέων στις 14.30.
Στους Παίδες Λάρισα και Ήπειρος σε δύο αγώνες που έδωσαν, πέτυχαν ισάριθμες νίκες και στα τέρματα είναι 7-0 και 7-1, αντίστοιχα.
Όσον αφορά στους Νέους, η Λάρισα είναι πρώτη με 5-3 τέρματα, ενώ η Ήπειρος δεύτερη με 3-0.
Όπως φαίνεται αναμένεται να γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια και καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο, όσοι φίλαθλοι θα επιλέξουν να πάνε στη Χάλκη, μάλλον θα περάσουν ένα ευχάριστο μεσημέρι και απόγευμα.
Αγωνιστικά, οι δύο εκπρόσωποι του νομού Λάρισας είναι πανέτοιμοι για τις σημερινές αναμετρήσεις και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν νικηφόρα αποτελέσματα.
Από τους δύο ενωσιακούς προπονητές Κυριάκο Κυζερίδη και Αχιλλέα Μαστοροδήμο κλήθηκαν για τις σημερινές αναμετρήσεις οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
• ΠΑΙΔΕΣ
Η αποστολή της Μικτής ομάδας Παίδων πρέπει να βρίσκεται στο Δημοτικό Γήπεδο της Χάλκης στις 11.00 και την αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αντωνόπουλος, Τσιούπρος, Πέτσουλας, Στάμος, Γκιάτα, Παπακωσταντίνου, Ζησούλης (ΑΕΛ), Κατσής (Αμπελωνιακός), Κατσάμπελας (Ατρόμητοι), Παπαδάκος, Νατσίδης (Ηρακλής Λάρισας) Μητάκος, Ζαχοπουλος (Ν.Πολιτεία), Παπαθανασίου, Παπαδόπουλος (Νίκη-Μιχαήλ), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Καραγκιόζης (ΠΟΕ), Μανωλόπουλος (Λαρισαϊκός).
• ΝΕΟΙ
Η αποστολή της Μικτής ομάδας Νέων πρέπει να βρίσκεται στο Δημοτικό Γήπεδο της Χάλκης στις 13.00 και την αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σκουλίδης, Τσαρούχας (Δήμητρα Γιάννουλης), Γκούμας, Μπούρας (ΑΕΛ), Φουρίκης, Αετόπουλος (Παναγροτικός), Γκατζιούρας (Νίκη Μιχαήλ), Βλαχάκης, Μπάγκας, Κορτσάρι (Ατρόμητοι), Καφανέλης (Ανθούπολη), Κωνσταντινίδης (Π.Ο.Ε.), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Δραγατσίκης (Ηρακλής Λάρισας), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Χλωρός (Νέα Πολιτεία), Δρόσος (Φάρσαλα), Τζιόλας (Πυργετός).

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(3η-αγωνιστική)
ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Ηπείρου
ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Τρικάλων

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
• ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ Ηπείρου    7-0    6
ΕΠΣ Λάρισας    7-1    6
ΕΠΣ Τρικάλων    0-5    0
ΕΠΣ Καρδίτσας    1-9    0
• ΝΕΟΙ
ΕΠΣ Λάρισας    5-3    4
ΕΠΣ Ηπείρου    3-0    3
ΕΠΣ Τρικάλων    1-1    2
ΕΠΣ Καρδίτσας    2-7    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass