ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Προσπάθησε αλλά δεν πήρε αυτό που ήθελε

*Η ομάδα των Φαρσάλων είχε ευκαιρίες, αλλά και ο Οπούντιος τρία δοκάρια *Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους «κιτρινόμαυρους» που θα το παλέψουν μέχρι το τέλος

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2018 22:51

Φιλότιμα προσπάθησε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων ο Αχιλλέας, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Οπούντιου Μαρτίνου, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κάτι που όμως δεν το κατάφεραν και έτσι η υπόθεση της παραμονής γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Το παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του 2ου γύρου(14η αγωνιστική) μπορεί να μην είχε γκολ, όμως είχε πολλές φάσεις για τους γηπεδούχους και τρία δοκάρια από την πλευρά των φιλοξενουμένων.

Το τελικό 0-0 δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, αλλά ήταν ένα αποτέλεσμα που όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δίκαιο. Τα πράγματα σίγουρα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα των Φαρσάλων που έχει έναν «Γολγοθά» μπροστά της, αλλά θα παλέψει μέχρι το τέλος για τη σωτηρία, καθώς η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Μόλις στο 3' ο Ξόφλιος έβγαλε τη σέντρα για τον Τομόρι που έκανε το κοντινό σουτ για να στείλει την μπάλα άουτ. Πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα στο 18' όταν ο Βούλγαρης έβγαλε τη σέντρα προς τον Συράκο που έκανε το γύρισμα και ο Χατζής με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα στο 19΄είχαμε το πρώτο από τα τρία δοκάρια των φιλοξενούμενων με το σουτ του Ξόφλιου να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Χάμου.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 23' η ομάδα του Τάκη Παραφέστα όταν, ύστερα από απόκρουση του Παπαδήμου, ο Μίχος έκανε την κεφαλιά με τον Νικολόπουλο ως «από μηχανής Θεός» να διώχνει την μπάλα την τελευταία στιγμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 27΄από σέντρα του Χατζή και σουτ του Βούλγαρη ο Παπαδήμος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ, ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας με τον Κούλπα να πιάνει την κεφαλιά όμως και πάλι ο Νικολόπουλος ήταν αυτός που έσωσε την ομάδα του διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Αχιλλέας Φαρσάλων απείλησε όταν ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα, με τον Χατζή να πιάνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 41' είχαμε διπλό δοκάρι για την ομάδα του Μαρτίνου.

Ο Νούλας από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά του σουτ του Παπανικολάου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια της φάσης σε σουτ του Νικολόπουλου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 42' ο Καραγκούνης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ και το σουτ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55' από σέντρα του Βούλγαρη ο Συράκος έκανε το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα σύριζα άουτ, ενώ στο 65' ο Χρυσαφόπουλος βγήκε τετ-α-τετ αλλά σούταρε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 69’, ο Μίχος έστρωσε για τον Συράκο που απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε το σουτ για να αποκρούσει προσωρινά ο Παπαδήμος και πριν προλάβει να ξαναπάρει την μπάλα ο Συράκος, ο Αγγελόπουλος έδιωξε την μπάλα σώζοντας την ομάδα του.

Στο 71' υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στον Τλούπα του Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Ξόφλιο του Οπούντιου, με τους ανθρώπους του Μαρτίνου να ζητούν την αποβολή του παίκτη των «κιτρινόμαυρων». Ο καρδιτσιώτης διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση, έδειξε και στους δύο την κίτρινη κάρτα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα στο 76' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Μίχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 84' η τελευταία καλή στιγμή για τον Αχιλλέα με το πολύ καλό σουτ του Βούλγαρη να φεύγει άουτ. Έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι μένοντας ισόπαλες 0-0, ένα αποτέλεσμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας των Φαρσάλων για την παραμονή της στη Γ' Εθνική κατηγορία.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή η διαιτησία του κ. Μπεκιάρη (Καρδίτσας), δεν απέφυγε τα λάθη ο πρώτος επόπτης κ.Τζανής (Τρικάλων), ενώ καλός ήταν ο δεύτερος επόπτης κ.Κανιούρας(Καρδίτσας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Αχιλλέα οι Τλούπας(71΄), Μίχος(80΄), Καραμπόυζης(86΄), ενώ από το Μαρτίνο οι Τομόρι(43΄), Τσόφλιος(71΄), Παπανικολάου(87’).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Καραμπούζης, Αναγνώστης (56' Τλούπας), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Χατζής (59' Μάρκου), Μίχος, Συράκος, Καραγκούνης, Βούλγαρης.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Παπαδήμος, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ξεζόνωτος, Παπανικολάου, Χριστακόπουλος, Νούλας, Ξόφλιος, Τομόρι, Ντούνης.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(14η αγωνιστική)

Αχιλλέας Φ.- Μαρτίνο        0-0

ΑΟ Σελλάνων - Θήβα         0-0

Ολυμπιακός Β.- Βελούχι     2-0

Ρήγας Φεραίος - Νίκη Βόλου        0-1

Δίστομο- Νεοχώρι    1-0

Αστέρας Ιτέας - ΝΠΣ Βόλος          0-1

*Ρεπό είχε ο Γ.Σ.Αλμυρού

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΝΠΣ Βόλος          36

2. Νίκη Βόλου          24

3. ΓΣ Αλμυρός         23

4. Αμβρυσσέας Διστόμου   23

5. Αστέρας Ιτέας     21

6. ΑΟ Σελλάνων      20

7. Θήβα        19

8. Ολυμπιακός Β.    19

9. Ρήγας Φεραίος    13

10. Νεοχώρι  11

11. Αχιλλέας Φ.       10

12. Μαρτίνο  8

13. Βελούχι   6

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

(15η αγων., 14/1. 15:00)

Μαρτίνο- Γ.Σ.Αλμυρού

Θήβα-Αχιλλέας Φαρσάλων

Νίκη Βόλου-ΑΟ Σελλάνων

Νεοχώρι-Ολυμπιακός Βόλου

ΝΠΣ Βόλος-Ρήγας Φεραίος

Αστέρας Ιτέας-Δίστομο

*Ρεπό έχει το Βελούχι

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass