ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΓΡ. ΓΙΑΣΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:

«Αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Ντελή»

*Τα βλέμματα στραμμένα πλέον στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δούκα

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2018 15:30

Ο Ερμής Αγιάς έκανε ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του βασικού του στόχου που είναι η άνετη παραμονή στην Α2 Εθνική του μπάσκετ, κερδίζοντας την ισχυρή Δόξα Λευκάδας με 69-67.

Απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου της διοργάνωσης και η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη, αν και νεοφώτιστη, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Α2. Αν και η βασική της επιδίωξη δεν είναι η διεκδίκηση της ανόδου, ωστόσο η νίκη επί της Λευκάδας τη βάζει σε τροχιά πλέι οφ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ωστόσο, δεν ξέχασαν τον Χρήστο Ντελή. Έναν άνθρωπο που έφυγε άδικα από τη ζωή και ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα του Ερμή. Για τον λόγο αυτό η νίκη επί της Λευκάδας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Γρηγόρης Γιασάρης, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Ντελή.

«Πρώτα απ’ όλα η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στη μνήμη του Χρήστου Ντελή. Ενός παλιού αθλητή της ομάδας, ενός παλιού διοικητικού. Ξέρουμε ότι δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τιμήσουμε τη μνήμη αυτού του ανθρώπου» είπε ο Γρηγόρης Γιασάρης, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι εκείνο που προέχει είναι η ενότητα προς όφελος της ομάδας.

«Ήταν ένα παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Δυνατό με καλές φάσεις. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη δύναμη και τη θέληση που έδειξαν τα παιδιά κι ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο. Η ομάδα προσπαθεί να δώσει το στίγμα της στην κατηγορία και πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι -διοίκηση, προπονητικό τιμ, αθλητές και κόσμος- να βοηθήσουμε να πάει αυτή η ομάδα όσο πιο καλά γίνεται» κατέληξε ο τεχνικός των «κυανολεύκων».

Οι χαρές και τα πανηγύρια στο στρατόπεδο του Ερμή τελείωσαν. Ήδη το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι από σήμερα στραμμένο στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο με τον Δούκα. Μπορεί ο αντίπαλος να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει τους «κυανόλευκους» που στοχεύουν στην τρίτη εκτός έδρας νίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass