ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Aδικη ήττα για τον Αχιλλέα

• Είχε ευκαιρίες που δεν τις αξιοποίησε

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2018 18:00

Άδικη ήττα γνώρισε χθες στη Θήβα ο Αχιλλέας Φαρσάλων με 1-0, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 4ο’ομιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


Μια ήττα που θα μπορούσαν λοιπόν να αποφύγουν οι «κιτρινόμαυροι», αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα καταγράφηκε στο 8’, όταν το δυνατό σουτ του Νεμπεγλέρα από τα όρια της περιοχής είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει και να περάσει κόρνερ.
Πάλι ο ίδιος παίκτης(Νεμπεγλέρας) στο 13’εκτέλεσε το κόρνερ και έπειτα από σύγχυση στα καρέ του Μόνου, ο Κούλπας έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα στο 18’ο Κάρλος έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα, από τα δοκάρια του Χάμου.
Στο 21’ σε αντεπίθεση ο Χατζηλάμπρος έκανε τη σέντρα και ο Κάρλος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.
Οι παίκτες του Αχιλλέα πίεσαν και έχασαν ακόμη μια πολύ καλή στιγμή όταν έπειτα από όμορφη ομαδική συνεργασία ο Βούλγαρης βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το κοντρόλ όμως πριν το τελικό σουτ, οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν σε κόρνερ.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και στο στο 50’, ο Χατζής έφυγε γρήγορα στην κόντρα επίθεση, όμως πριν προλάβει να πατήσει περιοχή ο Χατζηλάμπρος πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα σε πλάγιο.
Τρία λεπτά αργότερα έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Θήβας η μπάλα κόντραρε στο χέρι αμυντικών των γηπεδούχων με τη φάση να είναι οριακή για το αν είναι μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούλπας, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία στο 63’ όταν ο Σένκα έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χάμου και εν τέλει ο Κούλπας έδιωξε σε κόρνερ.
Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας πίεσε και έχασε ακόμη μια ευκαιρία, όταν ο Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα ο Κούλπας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από τα δοκάρια.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδος των Φαρσάλων καταγράφηκε στο 85’, όταν έπειτα από σέντρα του Καραγκούνη ο Οικονόμου έκανε την πρώτη κεφαλιά, ο Αραπίτσας έσπρωξε την μπάλα από κοντά με το κεφάλι, με τον γκολκίπερ Μόνο να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης υπήρξε μια μίνι διακοπή με μικρής διάρκειας σύρραξη και ένταση μεταξύ των παικτών από την οποία αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μόνος.
Ντεμπούτο έκανε με τη φανέλα της ομάδ;ς του Αχιλλέα ο επιθετικός Γιάννης Αραπίτσας, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο 15χρονος ποδοσφαιριστής Βησσαρίων Δρόσος.
Τον αγώνα διεύθυνε ο κ.Αντώνιος Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Νικόλαο Τσαλίκογλου(Ανατολικής Αττικής) και Αλέξανδρο Σπαρταλή(Δωδεκανήσου).
ΑΟ ΘΗΒΑΣ (Θοδωρής Παχατουρίδης): Μόνος, Πλατέλλας, Καραλής, Χατζηλάμπρος, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Σένκα (96’ Φαλαγγίτης) Ζυγογιάννης, Σίλβα (78’ Κοτωρός), Κάρλος, Τόπι (85’ Κωτσαλάς).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου, Καραμπούζης, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Κατσανάκης (65’ Αραπίτσας), Χατζής (85’ Δρόσος), Καραγκούνης, Βούλγαρης.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(15η αγωνιστική)
ΝΠΣ Βόλος - Ρήγας Φεραίος    2-0
Μαρτίνο - ΓΣ Αλμυρού    3-2
Θήβα - Αχιλλέας Φαρσάλων    1-0
Νίκη Βόλου - ΑΟ Σελλάνων    1-0
Νεοχώρι- Ολυμπιακός Β.    1-1
Αστέρας Ιτέας - Δίστομο    2-0
*Ρεπό είχε το Βελούχι

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΠΣ Βόλος    39
2. Νίκη Βόλου    27
3. ΓΣ Αλμυρού    25
4. Αστέρας Ιτέας    24
5. Δίστομο    23
6. Θήβα    22
7. ΑΟ Σελλάνων    20
- - - - - - - - - - - - - - -
8. Ολυμπιακός Β.    20
9. Ρήγας Φεραίος    13
10. Νεοχώρι    12
11. Μαρτίνο    11
12. Αχιλλέας Φ.    10
13. Βελούχι    6

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
(16η αγ. 21/1, 15:00)
Θήβα -Μαρτίνο
ΓΣ Αλμυρού-Βελούχι
Αχιλλέας Φ. - Νίκη Βόλου
ΑΟ Σελλάνων - ΝΠΣ Βόλος
Ολυμπιακός Β.- Αστέρας Ιτέας
Ρήγας Φεραίος - Διστόμου
*Ρεπό έχει ο Διγενής Νεοχωρίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass