Τα παιδιά κέρδισαν το ματς

*«Ευτυχισμένος που η επιστροφή μου συνδυάστηκε με νίκη» δήλωσε ο Ράτκο Ντόστανιτς

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2018 22:11

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ έκανε χθες ο Ράτκο Ντόστανιτς, που έζησε με αγωνία το παιχνίδι και όλη την ώρα ήταν όρθιος στον πάγκο.


Ο Σέρβος τεχνικός φανερά χαρούμενος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι ευτυχισμένος από τη νίκη αυτή και την προσπάθεια των παικτών.
Ανέφερε όμως πως πρέπει να ξεχαστεί αυτή η αναμέτρηση και να συγκεντρωθούν όλοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, την Πέμπτη 1 Μαρτίου στο AEL FC ARENA.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του, με τη βοήθεια του διερμηνέα Θοδωρή Σκύφτα: «Ακριβώς το ίδιο πράγμα που λέω τώρα το είπα και πριν την έναρξη του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο Πλατανιάς δεν είχε να χάσει κάτι, αντίθετα εμείς θα είχαμε πρόβλημα αν δεν κερδίζαμε.
Το βασικό είναι πως σήμερα κέρδισαν τα παιδιά το ματς. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που η επιστροφή μου συνδυάστηκε με νίκη. Στις τέσσερις μέρες που έχω δουλέψει έβλεπα στα μάτια των παικτών μου πως ήθελαν το σημερινό ματς.
Αυτό όμως τελειώνει εδώ. Όλοι πρέπει να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν γιατί μας περιμένει ο ημιτελικός με την ΑΕΚ την Πέμπτη».
-Για το τι τον ικανοποίησε και τι τον προβλημάτισε στο παιχνίδι: «Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε. Ήρεμα προσπαθήσαμε να ανοίξουμε την αντίπαλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε, αλλά και πάλι ήρεμα στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ.
Δεν προβληματίστηκα από κάτι αν και υπάρχουν κομμάτια που έχουμε συζητήσει με τα παιδιά και θα τα δούμε στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος όμως γιατί προσπαθήσαμε να παίξουμε κάθετο ποδόσφαιρο και να βγάλουμε φάσεις. Αυτό είναι το κυριότερο σημείο του παιχνιδιού.
Είμαι ευτυχισμένος που κέρδισε η ομάδα κάναμε τον κόσμο, τον πρόεδρο κι όλους τους φιλάθλους χαρούμενους».
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Μια στιγμή αδράνειας»
Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Γιάννης Χατηνικολάου, έκανε λόγο πως ο Πλατανιάς
ουσιαστικά πλήρωσε μια στιγμή αδράνειας και δέχθηκε το γκολ που έκρινε και τον χθεσινό αγώνα.
Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που είχε το παιχνίδι και στον κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ όπως τόνισε ότι η ομάδα του πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, από την θεσσαλική πρωτεύουσα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των φιλοξενουμένων: «Ακόμη ένα δύσκολο ματς για μας απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι ήμασταν πειθαρχημένοι, ξέραμε ότι θα πιέσει από την αρχή η ΑΕΛ για να πετύχει γκολ και πιστεύαμε πως μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Όμως σε μία φάση στην επανάληψη σε μια στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι. Μετά το γκολ ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Τα παιδιά προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass