ΜΕΤΑΞΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΕ

Αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας στην Τσαριτσάνη

*Θα διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2018 22:10

Η κακοκαιρία που πλήττει τον νομό Λάρισας είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί χθες το βράδυ και ο σημερινός ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Π.Ο.Ε., που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Τσαριτσάνη.

Οι δύο ομάδες που έχουν ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, θα αναμετρηθούν τελικά μεθαύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου και ώρα 14:45 στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», καιρού επιτρέποντος φυσικά, καθώς και χθες το βράδυ χιόνιζε στην περιοχή της Ελασσόνας.

Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους των σωματείων, οι οποίοι θέλουν να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα να προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-ΤΟΧ» Α' κατηγορίας όπου ισοβαθμεί με τον Ηρακλή Λάρισας(47 βαθμοί), ενώ ο Π.Ο.Ε. είναι στην 5η θέση με 37 βαθμούς.

Ο νικητής του ημιτελικού θα παίξει στον τελικό με τη νικήτρια ομάδα του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς, παιχνίδι που ορίσθηκε να γίνει επίσης μεθαύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου και ώρα 14:45, στο στάδιο Αλκαζάρ.

*Διαιτητής στον αγώνα Οικονόμος-Π.Ο.Ε. ορίσθηκε χθες ο Αδάμος Κουκούλης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τούς Κωνσταντίνο Ακρίβο και Δημήτρη Παραφέστα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Λευτέρης Κουνατίδης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Στη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΕΠΣΛ, αναφέρονται τα εξής: «Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ανακοινώνεται ότι η αναμέτρηση του κυπέλλου μεταξύ Οικονόμου Τσαριτσάνης και Π.Ο.Ελασσόνας μετατίθεται για την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στις 14.45, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην επαρχία Ελασσόνος».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass