ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Ισοπαλίες για τις ομάδες Κ-20 και Κ-17 της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 16:15
Φάσεις από τον αγώνα των ομάδων Κ-20 της ΑΕΛ και του Πλατανιά Φάσεις από τον αγώνα των ομάδων Κ-20 της ΑΕΛ και του Πλατανιά

Σε αγώνα για την 23η ημέρα του οικείου πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη του Πλατανιά.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ και ο Πλατανιάς ήρθε στη Λάρισα με 15 παίκτες, όμως παρουσιάστηκε μαχητικός.
Η ΑΕΛ παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Nτεμπούτο για τον νέο τεχνικό της ΑΕΛ Κ-20, Μαρτσέλο Τροΐζι (φωτ.), στον πάγκο των «βυσσινί» που συνδυάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ευκαιρίες για την ΑΕΛ είχαν οι Νούσιος (20'), Μουξιός (40'), Λαβαντσιώτης (60'), Ταρτάς (75') ενώ για τον Πλατανιά οι Μαθιουδάκης (21’), Αμαραντίδης (64').
Οι δύο ομάδες πριν τη λήξη διαμαρτυρήθηκαν για δύο υποδείξεις οφσάιντ. Για την ΑΕΛ μιλάμε στην περίπτωση του Χατζή και για τον Πλατανιά στην περίπτωση του Μαθιουδάκη όπου οι πάγκοι των δύο ομάδων αντέδρασαν έντονα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νικολόπουλος, που είχε συνεργάτες τους κ. Σφυρή και Αγγελόπουλο, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.
ΑΕΛ Κ-20 (Μαρτσέλο Τροΐζι):Μπίντσης, Κυρμιτσής (70' Πλατάνας), Βαφειάδης, Καραθάνος, Λαβαντσιώτης (80' Μπιγκάνος), Καλούσης, Νούσιος, Καραμπίνας, Χατζής, Ταρτας, Μουξιός.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Κ-20 (Μαν. Σκύβαλος): Πενταράκης, Βασιλάκης, Κατσαρός, Πουρζιτίδης, Τσακμάκης, Σμυρλάκης, Τζουγανάκης (32' Αναστασόπουλος), Ζίκο (61' Μαρκουλάκης), Σινγκ, Μαθιουδάκης, Σταυρουλάκης (61' Αμαραντίδης).
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Κ-17
ΑΕΛ και ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν στο δημοτικό Δένδρων σε ένα γήπεδο που θύμιζε… χωράφι, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί των παικτών και το ματς τελείωσε ισόπαλο 2-2.
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο 2' όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετάνι κατέληξε στην αγκαλιά του Ταλιχμανίδη. Καλή στιγμή και στο 14' όταν το σουτ του Καμπέρη έξω από τη μεγάλη περιοχή έφυγε ψηλά, άουτ.
Στο 30' πάντως ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ με τον Σπαρτιάτη που έκανε το 0-1.
Στο 33' οι «βυσσινί» απάντησαν με ένα φάουλ του Πινακά από αριστερά, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στο ύψος του πέναλτι στον Μάριο Φουρκιώτη που από κοντά έκανε το 1-1.
Στο 40' η ΑΕΛ μετά από ωραία συνεργασία των Πετάνι-Πινακά έγινε τελικός αποδέκτης στην περιοχή ο Μάριος Φουρκιώτης που έκανε το σουτ όμως η προσπάθειά του δεν καρποφόρησε.
Η τελευταία ευκαιρία για το πρώτο μέρος ανήκε στον ΠΑΟΚ στο 45', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή, ο Μουτζούρης με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
O ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από μακρινή μπαλιά, ο Κορέας βγήκε τετ-α-τετ με τον Σουλούκο ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια την μπάλα.
Στο 59' ο Θεοδωρίδης έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα στο 60’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή και πολλές κόντρες, η μπάλα κατέληξε στον Μάριο Φουρκιώτη που από κοντά έκανε το 2-1. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 65' με σουτ του Κορέα το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Σουλούκου.
Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 80' όταν έγινε η σέντρα από δεξιά, ο Σπαρτιάτης πήρε την κεφαλιά για το 2-2.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μπεκιάρης, που είχε συνεργάτες τους κ. Στεφανή και Κανιούρα (Καρδίτσας).
ΑΕΛ Κ17 (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μπουζούκης (63' Κοντογιώργος), Μαλάκος (85' Έξαρχος), Φουρκιώτης Χ., Τέλιος, Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδης (70' Κουσκουρίδας), Καμπέρης (85' Κόφφας), Φουρκιώτης Μ. (70' Τσουμάνης), Πινακάς, Πετάνι
ΠΑΟΚ Κ-17 (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ατματζίδης (74' Ντάικο), Μουτζούρης, Βουτσάς, Θεοδωρίδης, Πουρνάρας, Κορέας (80' Μπάλας), Αβεντσιάν (45' Μπούμπας), Τσέλιος (39' Καλουτσικίδης), Σαπουντζής (59' Στοϊνοβιτς), Σπαρτιάτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass