ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΝΩΝΑ

Την Κυριακή ο Κραυξίδειος Αγώνας

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2018 16:18

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου, του 1ου Κραυξίδειου Αγώνα δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας.

Οι άνθρωποι των συνδιοργανωτών φορέων, ήτοι του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Κιλελέρ, Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα, ΠΕΔ Θεσσαλίας, χορηγοί και εθελοντές, προχωρούν συντονισμένα για την επιτυχή διοργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος για την περιοχή. Φιλοδοξία των εμπλεκομένων φορέων είναι η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Κραννώνα αλλά και η συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παράρτημα Λάρισας. Οι εγγραφές στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα agonasdromou.kileler.gr
*Η διαδρομή που θα αγωνιστούν οι αθλητές είναι 11 χλμ, ενώ θα υπάρχει διαδρομή για περιπατητές 3 χλμ και ο παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα: Συγκέντρωση και αναχώρηση αθλητών 8:30-8:45 από τον «Βασιλόπουλο» δίπλα στο ποτάμι (δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο). Άφιξη αθλητών και παραλαβή αριθμών στο Δημοτικό Σχολείο Κραννώνα 9:00-10:00. Καλωσόρισμα συμμετεχόντων 9:50-10:00 και 10:00 εκκίνηση των 11 χλμ, στις 10:20 εκκίνηση των 3 χλμ και στις 10:20 εκκίνηση του 1 χλμ(παιδικός αγώνας). Από τις 11:15 λεωφορείο θα μεταφέρει ενδιαφερόμενους στον αρχαιολογικό χώρο για ξενάγηση από αρχαιολόγους και επιστροφή. Από τις 12:15 χαιρετισμοί επισήμων προσκεκλημένων και απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και αναμνηστικών.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει party με μουσική από τον DJ Γιάννη Καλλιμάνη ενώ θα προσφερθούν εδέσματα σε όλους τους παρευρεθέντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass