ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2018 15:11

Τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ σε παίκτες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία δημοσιοποίησε την επιστολή της που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Σωτήρης Μάρκου.
Σύμφωνα με αυτήν, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει λόγο για ασυνήθιστους μυικούς τραυματισμούς των παικτών της ΑΕΚ και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα αιτήθηκε για εξέταση 4 ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα πριν την έναρξη.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε την επιστολή της που στάλθηκε προς την ΕΠΟ και το ΕΣΚΑΝ:
«Αξιότιμοι Κύριοι,
Λόγω της σπουδαιότητας, αλλά και του εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των συνεχών μυικών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αφού από το αποτέλεσμα του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή τής μιας από τις δύο ομάδες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ζητούμε τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ σε 4 παίκτες από κάθε ποδοσφαιρική ομάδα στον αυριανό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΕ ΑΕΚ».
ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΑΕΚ
Ο Ανδρέας Δημάτος, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media στο αίτημα της ΑΕΛ για ντόπινγκ κοντρόλ σε «κιτρινόμαυρους» ποδοσφαιριστές λόγω συνεχόμενων μυικών τραυματισμών.
Σύμφωνα με τον Δημάτο, όποιος θέλει μπορεί να ελέγξει όχι τέσσερις, αλλά 24 παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο αποτελεί αισχρή προσβολή για την ομάδα που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση σε 42 επίσημα ματς, τα περισσότερα από κάθε άλλο ελληνικό κλαμπ.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε!
Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυϊκών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.
Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη».
ΠΑΕ ΑΕΛ: ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ
Με επίσημη ανακοίνωση απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, σχετικά με το αίτημα για το αντιντόπινγκ κοντρόλ και το θέμα που προέκυψε, θεωρείται λήξαν. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Επειδή η ΑΕΛ δεν έχει κανέναν λόγο να μην απαντάει με επίσημο τρόπο σε οποιαδήποτε παρατήρηση την αφορά, θέλουμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, αληθινά χαιρόμαστε για την Ευρωπαϊκή της πορεία και αληθινά στενοχωρηθήκαμε που αποκλείστηκε από τη Δυναμό Κιέβου, αλλά πιο πολύ σεβόμαστε τη δική μας ιστορία, την οποία θέλουμε να είναι γεμάτη επιτυχίες και τίτλους και την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε και στο άμεσο παρόν και στο μέλλον.
Μας κάνει εντύπωση γιατί σε αυτό το απόλυτα νόμιμο αίτημά μας υπήρξε αυτή η αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ.
Το θέμα για μας θεωρείται λήξαν».
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΑΕΚ
Με ανακοίνωσή της, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ενημερώνει πως απαγορεύεται είτε η οργανωμένη, είτε η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Τετάρτη (28-02-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 1η αγωνιστική της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (01-03-2018) και ώρα 19.30’ στο Γήπεδο «AEL FC ARENA», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass