ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Οι παλαίμαχοι οι «ρίζες» της ΑΕΛ

*Κ. Αγοραστός: «Είστε η ζωντανή ιστορία της ομάδας» *Απ. Καλογιάννης: «Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε μέλλον»

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2018 21:06

Την πίτα τους έκοψαν προχθές το βράδυ στα «Κίτρινα Γάντια» οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ σε μια εκδήλωση όπου υπήρχε μεγάλη προσέλευση (άλλωστε πλέον οι παλαίμαχοι είναι λίγοι…) και την τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός (έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει), ο δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιώργος Ζαούτσος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Θόδωρος Καφφές, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο θεσσαλάρχης της ΕΛΑΣ Γιάννης Τόλιας (γνωστός για την αγάπη του στον αθλητισμό), ο σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Γιάννης Αλεξούλης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.


Ο πρόεδρος των παλαίμαχων Τάκης Παραφέστας ευχαρίστησε σε όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι οι παλαίμαχοι είναι κοντά στην ΑΕΛ και αγκαλιάζουν την ομάδα ποικιλοτρόπως ενώ ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας τούς έκανε πρόταση για να εισέλθουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά παράλληλα ζήτησε από τον Δήμαρχο Λαρισαίων και βοήθεια για να γίνουν έργα στο Αλκαζάρ και επίσης μίλησε και για το Ael Fc Arena.
Ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης τόνισε στην αρχή της εκδήλωσης πόσο ψηλά πήγαν οι παλαίμαχοι την ομάδα και έδωσαν όραμα σε χιλιάδες παιδιά του νομού να ασχοληθούν με το άθλημα, αφού χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε μέλλον. Πρόσθεσε όμως ότι οι παλαίμαχοι σε λίγο δεν θα υπάρχουν με τόσους ξένους που παίρνουν οι ομάδες και τα λαρισινά παιδιά είναι αυτά που γράψανε ιστορία. Για το Αλκαζάρ είπε ότι είναι θέμα του υπουργείου ενώ συζητήσεις δεν γίνονται σε εκδηλώσεις, αλλά στους θεσμικούς χώρους.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός απευθυνόμενος προς τους παλαίμαχους τόνισε ότι είναι η ζωντανή ιστορία της ομάδας και αποτελούν πρότυπο για αυτά που κατάφεραν, παίζοντας στην ομάδα της ΑΕΛ. Το πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα που έχει κατακτήσει η ΑΕΛ, την κάνουν να ξεχωρίζει ως περιφερειακή ομάδα σε όλη την Ελλάδα.
Στο μεταξύ οι παλαίμαχοι έκαναν πρόταση στον Θεσσαλάρχη της ΕΛΑΣ να αγωνισθεί στην ομάδα τους τιμής ένεκεν καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής. Ο Γιάννης Τόλιας αποδέχθηκε την πρότασή τους και τους τόνισε ότι ζώντας στον Βόλο τα κατορθώματά τους γινόταν θαυμαστά απ’όλους, γιατί γράψανε μια μοναδική ιστορία.
Δεν είναι τυχαίο ότι συζητούσε αρκετή ώρα με τον Γιάννη Αλεξούλη για να του πει πως η ομάδα της ΑΕΛ έφθασε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πως έγινε η σύνθεση των Λαρισινών παιδιών δείχνοντας τόσο θάρρος και ποδοσφαιρικό θράσος για να κάνουν όλη την Ελλάδα να μιλάνε γι’ αυτούς.
Το παρών έδωσαν και δύο «βυσσινί» Αμαζόνες η Μαρία Τσακνάκη και η Ελευθερία Μαλισιώτου που είναι και πρόεδρος των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Γιώργος Πλίτσης, που αντιστοιχούσε σε αθλητικό είδος.
Η βραδιά έκλεισε με ατάκες του γνωστού χωρατατζή Ηλία Σελιώνη, που πραγματικά όλοι είχαν να πούνε έναν καλό λόγο για τον τρόπο διαχείρισης του λόγου από τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass