ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Ο ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ:

Χαρείτε τη νίκη, συνεχίζουμε τη δουλειά

• Νοκ-άουτ για 20-25 ημέρες ο Αγκάνοβιτς • Αιμάτωμα από χτύπημα ο Ναζλίδης

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 22:30

Στην πιο κρύα ίσως βραδιά του φετινού χειμώνα, οι παίκτες της ΑΕΛ φρόντισαν να ζεστάνουν τις καρδιές των λαρισαίων φιλάθλων που βρέθηκαν προχθές στο AEL FC ARENA, κερδίζοντας παλικαρίσια την ΑΕΚ με 2-1.


Το χειροκρότημα που εισέπραξαν στο φινάλε της αναμέτρησης του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την κατάθεση ψυχής που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο.
Οι «βυσσινί» παρά τις άδικες σε βάρος τους αποφάσεις του διαιτητή της συνάντησης κ. Ζαχαριάδη, βρήκαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1, σε 2-1, στο φινάλε της αναμέτρησης.
Αποτέλεσμα που δίνει πολλές ελπίδες στη «βασίλισσα», για να πάρει την πρόκριση στον τελικό (σ.σ. ο επαναληπτικός θα γίνει στις 19 ή 20 Απριλίου, στο ΟΑΚΑ).
Μετά τον κόσμο, τα εύσημα απένειμε χθες στα αποδυτήρια στους παίκτες του ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς, όπου στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Μπράβο σας για μια ακόμη φορά. Κάνατε υπερήφανους τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας και την πόλη της Λάρισας, που κινείται στους ρυθμούς της ΑΕΛ. Χαρείτε τη νίκη που εσείς πετύχατε και από αύριο, συνεχίζουμε με σκυμμένο το κεφάλι τη δουλειά. Για 90’ τακτικά πήγαμε άριστα, κάναμε βέβαια και κάποια λάθη, που όμως γίνονται σε τέτοια παιχνίδια. Εκείνο που θέλω είναι να μην σταματάτε άλλη φορά, όταν ο διαιτητής δεν σφυρίζει, ανεξάρτητα αν το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Μας περιμένει την Κυριακή ένα δύσκολο ματς στη Λιβαδειά και εκεί να έχετε το μυαλό σας. Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, θα ασχοληθούμε όταν πρέπει».

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Για τον αυριανό αγώνα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για τους «βυσσινί».
Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν ο Αγκάνοβιτς που υπέστη θλάση και αναμένεται πως θα επανέλθει μετά από 20-25 ημέρες, ουσιαστικά για να είναι παρών στον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ.
Δεν υπολογίζονται ακόμα ο Γουάλας και ο Φατιόν που συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στη Λιβαδειά, ενώ και ο Γκοΐκοβιτς, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του.
Αιμάτωμα από χτύπημα στο πόδι του έχει ο αρχηγός της ομάδας Θωμάς Ναζλίδης, σήμερα θα αξιολογηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό τιμ και αν υπάρχει κίνδυνος σοβαρής ζημιάς σε περίπτωση που αγωνιστεί, δεν θα ταξιδέψει για τη Λιβαδειά.
Επανέρχονται Λαγός και Περόνε, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.
Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στις 11 το πρωί και η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως πέρυσι ο κ. Ντόστανιτς εργάσθηκε στον Λεβαδειακό και γνωρίζει πως είναι πολύ δυνατός στην έδρα του.

 

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΑΕΛ
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε ν’ απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων της Λάρισας ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, όπως ενημέρωσαν οι Βοιωτοί. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισας, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟ Λεβαδειακός – ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 4.3.2018 και ώρα 17.15, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφαλείας».

 

ΝΤΕΡΜΠΙ «ΑΙΩΝΙΩΝ»
Καθοριστική για την έκβαση του τίτλου, ενδέχεται ν’ αποδειχθεί η 24η αγωνιστική της Super League. Καταρχήν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το «κεκλεισμένων των θυρών» ντέρμπι «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς αύριο Κυριακή (19:30) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό.
Όσον αφορά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον φιλόδοξο Αστέρα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Πλατανιάς-Λαμία
17:15 Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Ατρόμητος-Ξάνθη
• ΑΥΡΙΟ
15:00 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
17:15 ΑΕΚ-Πανιώνιος
17:15 Λεβαδειακός-ΑΕΛ
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
• ΔΕΥΤΕΡΑ (5/3)
19:30 Απόλλων Σμ.-Παναιτωλικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 23 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 22 αγων.    44-8    52
2. ΑΕΚ    39-12    51
3. Ολυμπιακός 22 αγ.     45-21    46
4. Ατρόμητος    31-15    43
5. Ξάνθη    23-26    32
6. Πανιώνιος    25-21    32
7. Παναθηναϊκός    23-20    30
8. ΠΑΣ Γιάννινα    26-26    29
9. Αστέρας Τρίπολης    24-18    29
10. Παναιτωλικός    26-27    29
11. Λεβαδειακός    18-26    26
12. ΑΕΛ    16-32    25
13. Λαμία    14-29    20
14. Κέρκυρα    16-38    18
15. Απόλλων Σμύρνης    15-32    16
16. Πλατανιάς    11-45    10
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
Πολύ πιθανή φέρεται να είναι η παραπομπή του διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη καθώς και του βοηθού Κυριάκου Μερκενίδη.
Η έκθεση του παρατηρητή Γιώργου Μπίκα για τις αποφάσεις του πρώτου και για τις υποδείξεις του δεύτερου ήταν αρνητική, στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dikisports.gr, οι αποφάσεις του θα εξεταστούν ξανά στο βίντεο του αγώνα (με κυριότερες τη φάση του γκολ του Μασούντ και της μη αποβολής στον ίδιο παίκτη για χειρονομία στον Ζίζιτς) ωστόσο η βαθμολογία του Μπίκα για τους δύο διαιτητές είναι αρκετά χαμηλή. Σημειώνεται πως ο Ζαχαριάδης έχει παραπεμφθεί φέτος στα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός και αυτή θα είναι η τρίτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.* Σήμερα και ώρα 14.00 η Κ17 της ΑΕΛ αγωνίζεται στα Γιάννενα με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αύριο και ώρα 12.30 η Κ20 θα παίξει στη Λιβαδειά.

 

 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤIΟΥ
Σύσκεψη για την έδρα της ΑΕΛ

Το θέμα της έδρας για την καινούργια σεζόν, συζητήθηκε προχθές στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, που έγινε πριν από τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.
Πρόθεση της ΠΑΕ είναι να οργανωθεί μία διευρυμένη σύσκεψη το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στην οποία θα προσκληθούν οι βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ακόμη, συζητήθηκε η πρόσληψη του Μαρτσέλο Τροΐζι, ενώ σχετικά με τις σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις που όμως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμες από την ομάδα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στο χθεσινό Δ.Σ. συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ανακοινώνει τα εξής:
1. Όσον αφορά στο θέμα της έδρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αποφασίστηκε να οργανωθεί διευρυμένη σύσκεψη το Σάββατο 10/3/2018 και ώρα 12 το μεσημέρι, στην οποία θα προσκληθούν οι βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού και του Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Το Δ.Σ. ενημερώθηκε για την πρόσληψη του κ. Marcello Troisi ως προπονητή της Κ20 και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα τμήματα υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
3. Το Δ.Σ. συζήτησε το θέμα των σχέσεων της ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική, ελήφθησαν αποφάσεις και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass