ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Κόντρα στον πρωτοπόρο ο Ερμής Αγιάς

• Μία ακόμα σκληρή δοκιμασία για την ΑΕΛ που παίζει με τον Παπάγου

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2018 15:40

Το απόλυτο φαβορί της φετινής Α2 Εθνικής, το αήττητο Περιστέρι υποδέχεται σήμερα στις 17:00 ο Ερμής Αγιάς στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη που θα παλέψει να πετύχει αυτό που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα μέχρι τώρα, δηλαδή να υποχρεώσει τον αντίπαλό της στην πρώτη του φετινή ήττα. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 19 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και σήμερα αν μη τι άλλο θέλουν να φτάσουν στο «20 στα 20» και να καταγράψουν ένα ακόμα ρεκόρ.
«Είναι η ομάδα που έχει ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα, διαθέτει παίκτες μεγάλης αξίας και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κλαρκ, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για νίκη που μας αναλογούν» επισήμανε ο γενικός αρχηγός του Ερμή, Άρης Αργυρούλης, αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:
«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και παράλληλα να απολαύσει ωραίο μπασκετικό θέαμα».
Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για την ομάδα της Αγιάς και ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες ήτοι Κόμματο, Δεμερτζή, Χρυσόπουλο, Τσιαμπαλή, Βρεττά, Καλλέ, Νταλό, Τριανταφύλλου, Λόλα, Στιβαχτή, Σταυροθόδωρο, Τσούμα, Μιλόγιεβιτς και Παπαδόπουλο.

 

Η ΑΕΛ
Μία ακόμα δοκιμασία περιμένει σήμερα την ομάδα της ΑΕΛ η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παπάγου (17:00). Οι «βυσσινί» ψάχνουν εναγωνίως μία νίκη (άλλωστε κάθε παιχνίδι γι’ αυτούς είναι ένας τελικός) προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στα πλέι άουτ. Τα προβλήματα των απουσιών ωστόσο κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των «βυσσινί» αφού και στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κατσαρές, Γκογκίδης, όπως και ο Χανέλλι που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.
Σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα η ΑΕΛ θα παραταχθεί με μόλις δέκα παίκτες που είναι οι Βλαχούλης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Γκιουλέκας, Ναούμης, Σαριμπαλίδης και Φιλιππόπουλος.
«Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες προσπαθούμε να φανούμε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται. Η αναμέτρηση με τον Παπάγο είναι πολύ δύσκολη, αλλά αυτό που εμείς έχουμε αποφασίσει είναι να παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας, γι’ αυτό που αγαπάμε αλλά και την ιστορία της ομάδας» σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Χρήστος Χασανίδης σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Παπάγου-ΑΕΛ
Απόλλων Π.-Μαρούσι
Καστοριά-Ηρακλής
Αμύντας-Χολαργός
Ψυχικό-Δούκας
Εθνικός-Δόξα Λευκάδας
Ερμής Αγιάς-Περιστέρι
Καρδίτσα-Αρκαδικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι    38
- - - - - - - - - - - - - - - -
Χολαργός    35
Ηρακλής    34
Απόλλων Π.    31
Δόξα Λευκάδας    30
- - - - - - - - - - - - - - - -
Αμύντας    30
Καστοριά    30
Εθνικός    28
Ερμής Αγιάς    27
Μαρούσι    27
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ψυχικό    27
Παπάγου    26
ΑΣ Καρδίτσας    25
Αρκαδικός    24
- - - - - - - - - - - - - - - -
Δούκας    22
ΑΕΛ    21
*Ο Ερμής Αγιάς έχει έναν μηδενισμό.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass