ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ 90’ +1 ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΕ 1-1

Κρίμα για τους Νέους του Απόλλωνα

*Παρουσία του τεχνικού Νίκου Θεοδοσιάδη και παικτών των «κυανόλευκων»

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2018 22:10

Φιλότιμα προσπάθησε η ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας προχθές στο γήπεδο της Τερψιθέας, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον Α.Ο.Τρικάλων, καθώς δέχθηκε στο 90’+1 το γκολ της ισοφάρισης

(1-1).

Το παιχνίδι διεξήχθη για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League, οι «κυανόλευκοι» έχασαν ευκαιρίες όπως και ο αντίπαλός τους και σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, φαινόταν πως θα πάρουν το τρίποντο.

Όμως μια στιγμιαία αδράνεια στις καθυστερήσεις τούς στέρησε τη δυνατότητα να πετύχουν μια σημαντική νίκη, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Στο πρώτο μέρος έγιναν δυνατές μονομαχίες και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 35'να ανοίξουν το σκορ, όμως στο πλασέ του Μαντέλα ο Σπηλιόπουλος με σωτήρια απόκρουση με τα πόδια, απέτρεψε το 0-1.

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 57' ο Λουκάς έπιασε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα να περάσει ξυστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΑΟΤ.

Στο 60'και πάλι ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έκανε σωτήρια απόκρουση σε τετ-α-τετ του Αλεξανδρή και τρία λεπτά αργότερα στο 63',

οι «κυανόλευκοι» που ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ. Ο Κακάμης έβγαλε υποδειγματική μπαλιά στον Βαγενά, αυτός πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Θοδωρή Λουκά που ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο παθών, πετυχαίνοντας το 1-0.

Από εκεί και μετά είχαμε σωρεία ευκαιριών για τη λαρισινή ομάδα (δοκάρι ο Λουκάς στο 69', ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ο Ντανίκας στο 78', στην κίνηση σουτ του Τσιούτσια στο 83' (που έφυγε η μπάλα λίγο άουτ), πριν δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης, στο 90+1'.

Γκολ που πέτυχε με σουτ έξω από την περιοχή ο Αλέξανδρος Κερασιώτης, ο οποίος έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Σπηλιόπουλου.

Και με το σφύριγμα της λήξης είχαμε κοντράστ συναισθημάτων, με τους παίκτες του Απόλλωνα και τον τεχνικό τους Κώστα Τσώτσο να αποχωρούν απογοητευμένοι από τον αγωνιστικό χώρο, μην μπορώντας να πιστέψουν πως δέχθηκαν στις καθυστερήσεις το γκολ της ισοφάρισης ενώ ήταν καλύτεροι. Από την άλλη εμφανώς ικανοποιημένοι ήταν οι παίκτες των Τρικάλων, που κατόρθωσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90’ +1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στέφανος- Βάϊος Καλαντζής, που είχε συνεργάτες τους Δημήτρη Σακκά, Παναγιώτη Σακκά (ΕΠΣ Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής ήταν ο κ. Πέτρος Τσακνάκης (Λάρισας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Κώστας Τσώτσος): Σπηλιόπουλος, Βόγλης, Μπαρούτσας, Τσικρικάς, Καλαπανίδας, Μητρούσκας, Τσαπατώρης (52' Κλίσμαν), Κακάμης, Τσιούτσιας, Λουκάς, Βαγενάς (72' Ντανίκας).

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ(Κώστας Καρακούσης, Κώστας Μπούτας): Μπουρούσης, Μανόλης, Τσιμπούκας, Γερεντές, Νικολαρέας, Μπαρτζιώκας, Αλεξανδρής, Κοντογιώργος, Παίλας, Μαντέλας, Κατσαντώνης.

Αγωνίσθηκαν και οι Μανάφας, Κερασιώτης, Αλέξης Γιάννης, Αλμπάνης.

 

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

*Παρών στο γήπεδο της Τερψιθέας και ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Απόλλωνα ο Νίκος Θεοδοσιάδης, που παρακολούθησε το παιχνίδι με τον γενικό αρχηγό Στέλιο Κουκούλη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μπάμπη Μπακαρό.

*Ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ένα λεπτό πριν κερδίσουν το πέναλτι οι «μικροί», το προέβλεψε αυτό και δέχθηκε τα σχετικά... πειράγματα από τους συμπαίκτες του, για τις μαντικές του ικανότητες.

*Ηλιόλουστη ημέρα και ως καλός οικοδεσπότης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Παναγιώτης Μαντζανάς, φιλοξένησε τον γενικό αρχηγό του Α.Ο.Τρικάλων, Ζήση Κατσαντώνη που είδε το ματς μαζί με τον Λουκά Λουκά. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη Απόλλωνα παρόντες ήταν οι Γιώργος Βέβης και Χρήστος Μπουχουρίδης.

*Η ψυχή του Απόλλωνα ο Παναγιώτης Δοξόπουλος, με τον... ακούραστο εργάτη του Μαχητή Τερψιθέας Αθανάσιο Κυρίτση (γενικός αρχηγός της ομάδας) και τον ποδοσφαιριστή Θανάση Θεοδώρου.

*Τον αγώνα παρακολούθησε και ο λαρισαίος προπονητής Θανάσης Τσώτσος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass