ΣΤΟ +2 Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ (90’+4’) ΕΝΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Θρίλερ η μάχη της κορυφής

• Σημαντικές νίκες στη μάχη της παραμονής πέτυχαν Τύρναβος 2005 και Δήμητρα Γιάννουλης • Εκτός έδρας νίκες για Λάρισα 2012 και Δωτιέα Αγιάς

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2018 22:09

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μάχη της κορυφής στην «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία μετά και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε δύσκολη νίκη με 2-1 επί του Κισσάβου Συκουρίου, η οποία επετεύχθη χάρη στο γκολ του Καραλούλη στο 90’+4’ και σε συνάρτηση με το 0-0 του Ηρακλή Λάρισας στη Φαλάνη απέναντι στον Σμόλικα, απέκτησε προβάδισμα 2 βαθμών. Έτσι το ντέρμπι κορυφής του ερχόμενου Σαββάτου στο Ελευθεραί ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Οικονόμο αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη μάχη της πρώτης θέσης.
Δόξα Αργυροπουλίου και Δαμασιακός «κόλλησαν» στο 0-0, ο Τύρναβος «φρέναρε» την ανοδική πορεία του ΠΟΕ πετυχαίνοντας πολύτιμη νίκη με 1-0, ενώ στο παιχνίδι με το οποίο είχε ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου στην Αμυγδαλέα, Αετός και Φαλανιακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (1-1).
Η Λάρισα 2012 πέρασε με 3-1 από τη Ν. Πολιτεία, όπως και ο Δωτιέας Αγιάς με 5-1 από τα Βούναινα, ενώ πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε η Δήμητρα Γιάννουλης με 2-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου στο ντεμπούτο του τεχνικού Νίκου Ανδρέου στον πάγκο των «πρασίνων».

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τύρναβος 2005 - ΠΟ Ελασσόνας    1-0
Βούναινα - Δωτιέας Αγιάς    1-5
Αστραπή Ν. Π. - Λάρισα 2012    1-3
Δήμητρα Γιάνν. – Βλαχογιάννι    2-0
Σμόλικας - Ηρακλής Λάρ.    0-0
Αργυροπούλι – Δαμασιακός    0-0
Οικονόμος – Συκούριο    2-1
Αμυγδαλέα-Φαλανιακός    1-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    48-17    50 (6)
Ηρακλής Λάρ.     39-16    48 (3)
Σμόλικας    29-13    40 (1)
Αργυροπούλι    25-20    38 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Π.Ο. Ελασσόνας    29-17    36
Αμυγδαλέα    30-23    35
Συκούριο    27-26    33
Λάρισα 2012    24-17    31
Δωτιέας Αγιάς    27-25    30
Δαμασιακός    23-23    29
Τύρναβος 2005    26-30    26
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δήμητρα Γιάνν.    20-24    26 (4)
Βούναινα    26-47    22 (1)
Φαλανιακός    22-30    21 (1)
Βλαχογιάννι    16-40    18 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αστραπή Ν.Π.     16-59    5

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/3, 15:30)
ΠΟ Ελασσόνας     –     Αμυγδαλέα
Τύρναβος 2005     –     Βούναινα
Φαλανιακός     -     Αστραπή Ν. Π.
Δωτιέας Αγιάς     -     Δήμητρα Γιάνν.
Λάρισα 2012     –     Σμόλικας
Βλαχογιάννι     –     Αργυροπούλι
Ηρακλής Λάρ.     –     Οικονόμος
Συκούριο    -     Δαμασιακός


Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
Με το γκολ του Καραλούλη, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+4’), ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έκαμψε την αντίσταση του Κισσάβου Συκουρίου με 2-1 και σε συνάρτηση με το 0-0 του Ηρακλή στη Φαλάνη πήρε προβάδισμα 2 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Οικονόμος επικράτησε της ομάδας από την οποία είχε υποχρεωθεί στην τελευταία του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, δηλαδή μετά το χθεσινό αποτέλεσμα συμπλήρωσε έναν γύρο αήττητος και μάλιστα είναι το τέταρτο παιχνίδι που με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε αποτέλεσμα (ισοπαλία με τον Σμόλικα, νίκες με ΠΟΕ και Αμυγδαλέα).
Μετά από ένα μέτριο σε γενικές γραμμές α’ ημίχρονο, το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες στο 57’ με τον Γκαμέτα, στο 65’ με τον Καραλούλη και στο 67’ με τον Τόλιο, ενώ στο 77’ ο Φαρμάκας έκανε την απόκρουση του αγώνα (με διπλή προσπάθεια) στην εξ επαφής κεφαλιά του Κολιού.
Τελικά στο 75’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το διαγώνιο βολέ του Τόλιου. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του Κισσάβου, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κουτσοκέρας με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 90’+1’ ο Χάμος επιχείρησε σουτ, η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό και στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 90’+4’ όταν ο Καραλούλης, στην τελευταία φάση του αγώνα, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος (46’ Νάνος), Λεβέντης (72’ Ντούφας), Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι (72’ Σαπάκος), Χάμος, Δραχαλίβας (60’ Καραλούλης), Ζηρδέλης, Τόλιος, Β. Γκαμπέτας.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Καρβούνης (77’ Δίχρης), Αγγέλης, Γκανάτσιος (83’ Χριστιανίδης), Τσιανάκας, Παυλόπουλος (56’ Κορδέλας), Γκαμπέτας Απ. (90’+4’ Τζαβάρας), Αργύρης, Πετράκης, Μάντζαρης, Κουτσοκέρας.

 

ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ
Σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Ηρακλής είχε το πάνω χέρι, τελικά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και αρκέστηκε στις ευκαιρίες που του στοίχησαν 2 πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της κορυφής. Από την άλλη πλευρά ο Σμόλικας Φαλάνης, μετά τους 2 βαθμούς που έκοψε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Οικονόμο, κέρδισε χθες έναν βαθμό απέναντι και στον Ηρακλή Λάρισας και αν μη τι άλλο εξελίσσεται σε ρυθμιστή της μάχης της κορυφής.
Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτές, κυρίως με τους Αποστόλου, Χριστίδη, Γιαννακόπουλο και Μπάμη, ενώ ο Γκιουρσάνης είχε δοκάρι.
Η επιθετική δραστηριότητα των «κυανόλευκων» δεν καρποφόρησε ούτε στην επανάληψη κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Δύο καλές στιγμές στο 80’ με τον Κατσαρό και στο 85’ με τον Τάχα είχαν οι γηπεδούχοι.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (70’ Ζιώγας), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης (80’ λ.τ. Τανάγιας), Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης, Βενέτης (62’ Κατσαρός), Τάχας (88’ Τεκέδης), Κακαβίτσης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης, Κοντοθανάσης (80’ Πίρε), Ζαφειρίου (75’ Νάστας), Χριστίδης, Γκιουρσάνης (85’ Φώτος), Αποστόλου.

 

ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σ’ ένα παιχνίδι που δεν παρουσίασε επί της ουσίας κάτι το αξιόλογο, Δόξα Αργυροπουλίου και Δαμασιακός έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τον βαθμό.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσίασαν κάπως καλύτερη εικόνα, όμως στην επανάληψη αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι που έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακαΐμη.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Περήφανος, Κακαζούκης, Καφφές, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Μίζα, Σαΐτης, Ραμάι, Ζάχος, Τσιάγκος, Κόκκορας,
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς, Ντόκος, Ιωαννίδης, Μόκκας, Δούκας, Τσιάλτας, Μουσιάρης (85’ Οικονόμου), Τσεκούρας (65’ Μούτσιος), Λούτσος (80’ Ραπτοτάσιος), Σουγλής Κ. (70’ Μπακαΐμης).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟ
Ο μαχητικός Τύρναβος 2005 αν και με 10 παίκτες από το 17’ κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 1-0 απέναντι σ’ έναν κουρασμένο, από την υπερπροσπάθεια του κυπέλλου, Π.Ο.Ε. Έτσι η ομάδα της Ελασσόνας παρέμεινε στην 5η θέση και έξω από τη ζώνη των πλέι οφ, ενώ ο Τύρναβος κέρδισε 3 πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από τα πλέι άουτ.
Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε για την ομάδα του Γ. Καμάκα, με τον Ματούλα, το σουτ του οποίου κατέληξε λίγο άουτ. Στο 11’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Μαυροδήμου, ύστερα από κόρνερ του Τζιόλα. Στο 18’ όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αρχηγός τους Τζιόλας, εξέλιξη που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα.
Αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα του Τυρνάβου, που στο 44’ είχε μία καλή ευκαιρία με τον Γανό, αλλά ο Γούπος μπλόκαρε την μπάλα.
Στην επανάληψη η «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να κρατήσουν το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Μάλιστα ο Τύρναβος είχε δοκάρι στο 88’ σε αντεπίθεση με τον Γκαντρή, ενώ ο Ματούλας έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γραβάννης με μια καταπληκτική εκτίναξη έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ κι έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 90’+3’.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Αυλογιάρης, Γανός, Μαυροδήμος, Γκαντρής, Καραλής (55’ Ντουνούδης), Τσούτσας (68’ Καλέσης), Τζιόλας, Μπάκος (83’ Τσατσελάρι Ρ.).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας (37’ Γελαλής), Σιαφαρίκας (37’ Συνάπαλος), Λαγός, Περτζιόνι, Κυρίτσης Αθ. (75’ Ποτόσογλου), Παναγιώτου, Παπαχρήστου, Ματούλας, Μπούνα, Κυρίτσης Ι. (65’ Μπαρλαγιάννης Ν.).

 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στην Αμυγδαλέα, Αετός και Φαλανιακός αναδέχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο α’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 15’ με το δυνατό σουτ του Θ. Ντιντή, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις καθυστερήσεις με τον Μπλέντι (κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημητρέλη) και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 75’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ιωαννίδη.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Περδίκης (70’ Τιούτιος), Παραφέστας, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Γαρυγαλλόπουλος (50’ Κυριακόπουλος), Καρβούνης (89’ Σάρα), Αμπατζίδης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας, Κολοβός, Σουλιώτης (72’ Λυγούρας Β.), Βαρσάμης, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Ιωαννίδης, Λεσάι, Δημητρέλης, Λυγούρας Β.

 

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012
Στο παραγωγικό α’ ημίχρονο και στην πολύ καλή απόδοση των επιθετικών της Δ. Κίτσιου και Τσάκου στηρίχθηκε η Λάρισα 2012 η οποία επικράτησε στη Ν. Πολιτεία της Αστραπής με 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Δ. Κίτσιο (σκόραρε με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή), ενώ στο 22’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Τσάκος γράφοντας το 0-2. Στο 52’ ο Τσάκος κέρδισε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στα επόμενα λεπτά και μείωσαν στο 62’ σε 1-3 με το εύστοχο πέναλτι του Κατσάνου (το κέρδισε ο Ασπετάκης), ενώ απείλησαν τον αντίπαλό τους δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες όπως το τετ-α-τετ του Σκόμπα και το δοκάρι του Τόπη. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 80’ με τον Δ. Κίτσιο.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας (67’ Αντωνόπουλος), Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Καλτσάς (46’ Σιάρκος), Πουρνάρας (46’ Σκόμπας), Μπέτσης, Πράπας (55’ Ασπετάκης), Σκουλίδης, Τόπης.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π., Φλώρος Παντ., Πρίφτης, Μπέης (85’ Φλώρος Ν.), Φλώρος Βασ., Κίτσιος Δ., Σελήνης (80’ Θέμελης), Μπόντε, Τσάκος.

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Ο Δωτιέας Αγιάς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε στην επανάληψη να κάνει την ανατροπή και να φύγει από τα Βούναινα νικητής με 5-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ ημίχρονο, ήταν απειλητικοί και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με το Καζάνι μετά τη σέντρα του Κατσιώτη. Στο 35’ τα Βούναινα έχασαν καλή ευκαιρία όταν το σουτ του Νταναβάρα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουτσιρίμπας, ενώ στο 44’ ο Τσανάς έφτασε μία ανάσα από το 2-0 χάνοντας τετ-α-τετ.
Η αντεπίθεση των φιλοξενουμένων άρχισε στο 47’ όταν ο Τσιρογιάννης με φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 50’ ο Βούζας έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» γράφοντας το 1-2.
Στο 53’ ο Τσατσαλίδης πέτυχε το 1-3, ενώ στο 60’ ο Τσιρογιάννης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 72’ ο Τσατσαλίδης, ενώ ένα δοκάρι είχε ο Μαλάκος.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Τσανάς, Κατσιώτης, Φαρμάκας (75’ Γιουρούκης), Καρέτζος, Χατζηλιάδης Γ., Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Ηλ., Καζάνι Κ. (70’ Ραπτόπουλος), Νταναβάρας, Μπερτζανίδης Φ.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ντελής, Τσακάλι, Μπέτσιος (46’ Ριζούλης), Γούτος Ν. (80’ Γεωργοβίτσας), Φλέγγας (46’ Τσατσαλίδης), Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Μαλάκος, Χαλάτσης, Βούζας (73’ Υφαντής).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
Τη χαρά της νίκης μετά από 6 αγωνιστικές γεύθηκε χθες η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία επικράτησε της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-0 και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της στη μάχη της σωτηρίας. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκου Ανδρέου, το ντεμπούτο του οποίου στον πάγκο των «πρασίνων» είχε θετικό πρόσημο, ήταν ο Τσαρούχας που σκόραρε δις, στο 28’ και στο 67’ και χάρισε έτσι την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Νταφόπουλος, Σέντζας, Θώμος, Πετράκης, Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Μάτος (88’ Σκαπέρδας), Παπαγιαννούλης (65’ Γκαλγκανόπουλος), Κατσαμάγκας, Τσαρούχας (77’ Κακαράντζας).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Οικονόμου (46’ λ.τ. Γεωργούλης), Μάρκου, Λάκης (35’ λ.τ. Πάσος), Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (65’ Τασιούλης), Αλεξίου (70’ Βίδρας), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Ιγγλέζος.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass