ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ :

Παίρνω την ευθύνη

* Ανιγκό: «Τρία ή τέσσερα διαφορά...»

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2018 15:38

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο τεχνικοί δήλωσαν τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λεβαδειακού για τη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να μπαίνει καλύτερα και εμείς μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας από το δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης με την ΑΕΚ πέρασε ένα χρονικό διάστημα.

Κατόπιν κάναμε και εμείς τις ευκαιρίες, είδαμε πώς έπαιζε ο αντίπαλός μας και προσαρμοστήκαμε ενώ είχαμε την τύχη να βάλουμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου.

Και σε ένα σημείο που ο αντίπαλος δεν είχε τις ευκαιρίες και στο σημείο του φάουλ που κατέληξε γκολ άλλαξε η ροή του αγώνα.

Αλλά παρόλο που χάσαμε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συνεχίζουμε τη δουλειά για να σωθεί η ομάδα και μαθηματικά».

Σχετικά με το λάθος του Μπόζοβιτς στο φάουλ είπε: «Στο ποδόσφαιρο και οι πιο έμπειροι παίκτες έχουν άτυχες στιγμές, ποτέ δεν έχω κάνει κριτική σε παίκτη και δεν θα το κάνω και σήμερα».

Για την κόπωση των παικτών είπε: «Δεν θέλω δικαιολογίες για την κόπωση, βάλαμε και νέα παιδιά αλλά παίρνω εγώ την ευθύνη. Το βασικό είναι ότι τα έδωσαν όλα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ΖΟΖΕ ΑΝΙΓΚΟ(Λεβαδειακός): «Είμαι χαρούμενος εγώ, οι παίκτες, η πόλη γιατί κατά 99% σώθηκε η ομάδα. Από δω και πέρα με αυτοπεποίθηση θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, θα πάρουμε αρκετούς πόντους και το πραγματικό σκορ θα έπρεπε να είχε τρία γκολ ή τέσσερα διαφορά. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έπρεπε να βάλουμε περισσότερα τέρματα.

Για μένα η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν στη Μαρσέιγ στόχος ήταν το πρωτάθλημα και πρώτη φορά δίνει μια ομάδα μου μάχη για παραμονή. Δεν με νοιάζει και είμαι χαρούμενος που το πετύχαμε.

Μου αρέσει η πόλη και δεν έχω πρόβλημα να μείνω και τη νέα χρονιά ή και την μεθεπόμενη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass