ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΝΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ 2-1

Ο Απόλλων έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής

• Αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2018 16:52

Με πολύ μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης έκλεισε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Super League.

Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-1 (45’ αυτογκόλ Μπαρμπόσα, 58’ Αλμπάνης - 71’ Ντίας) στη Ριζούπολη και έφτασε την Κέρκυρα στην κατάταξη (υστερεί στην ισοβαθμία), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κύργιας, Τσουκαλάς (72’ Χουάρες), Ναδάλες, Στόουκς (90’+1 Καστιγέχος), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης, Μενδρινός (81’ Ντεβέσα), Παπάζογλου, Στάθης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους, Μύγας (57’ Γιαννιώτης), Μαρινάκης, Μπεχεράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ (27’ Βασιλούδης), Ντίας, Μπαρμπόσα (70’ Ιταμπέλ), Ρόσα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 24 αγώνες)
1. ΑΕΚ      54
2. ΠΑΟΚ      49
3. Ολυμπιακός      47
4. Ατρόμητος      46
5. Ξάνθη      32
6. Πανιώνιος      32
7. Αστέρας Τρίπολης      32
8. Παναθηναϊκός      31
9. ΠΑΣ Γιάννινα      30
10. Παναιτωλικός      29
11. Λεβαδειακός      29
12. ΑΕΛ      25
13. Λαμία      23
14. Κέρκυρα      19
15. Απόλλων Σμύρνης      19
16. Πλατανιάς      10
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ
Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος έκρινε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπαίτια για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία. Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Super League κατακύρωσε την αναμέτρηση στους «ερυθρόλευκους» με τέρματα 3-0, τιμώρησε τον «Δικέφαλο» με αφαίρεση 3 βαθμών από την τρέχουσα διοργάνωση, απέκλεισε την Τούμπα (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο αγωνιστικές και επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στη μακεδονική ΠΑΕ. Η ποινή είναι εφέσιμη. Στο πρακτικό μέρος της υπόθεσης, ο «Δικέφαλος» χάνει τρεις βαθμούς και από τους 52 «πέφτει» στους 49, ενώ θα υποδεχθεί χωρίς θεατές την ΑΕΚ, στο ντέρμπι που θα κρίνει τον φετινό τίτλο, την επόμενη (25η) αγωνιστική, όπως και τον Πανιώνιο στις 31 Μαρτίου, για την 27η αγωνιστική.

 

ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
Το εφετινό πρωτάθλημα της Super League θα κριθεί εν πολλοίς στις δικαστικές αίθουσες, μετά και τη χθεσινή απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής..
Με βάση τις πρωτόδικες αποφάσεις, διότι δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι με -3 βαθμούς έχει τιμωρηθεί και ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κι έως ότου τελεσιδικήσουν και στα δευτεροβάθμια πειθαρχικά όργανα, η ΑΕΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές.
Η Ένωση μετά από 24 αγώνες έχει 54 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έπεσε στους 49, ενώ στους 47 βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ακολουθεί με 46 ο Ατρόμητος. Ο Ολυμπιακός έχει -3 βαθμούς από τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη μετά το 1-2 από την ΑΕΚ, ενώ πήρε και τους τρεις βαθμούς από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οπότε η βαθμολογική συγκομιδή του δεν υπέστη καμία αλλοίωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass