ΕΠΟ: «Σε διαρκή συνεργασία με FIFA, UEFA και Επιτροπή Παρακολούθησης»

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2018 17:29

Με ανακοίνωση τοποθετήθηκε η ΕΠΟ για δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο οι δύο υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, FIFA και UEFA, επέπληξαν την Ελληνική Ομοσπονδία για μη τήρηση του κώδικα δεοντολογίας και εφαρμογής των κανονισμών, απειλώντας με σοβαρές κυρώσεις.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες «απείλησαν» την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της», ενώ «οι αναφορές περί «κίτρινης κάρτας»‎ και νέας «ΠΔΕ» προκαλούν θυμηδία». Η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της ΕΠΟ εξελέγη με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και συντριπτική πλειοψηφία τον Αύγουστο του 2017. Έκτοτε βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με τη FIFA, την UEFA ‎και την Επιτροπή Παρακολούθησης με μοναδικό στόχο τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά εξελίσσονται σε πλαίσιο παραγωγικού διαλόγου, με πνεύμα ειλικρίνειας και επαγγελματισμού και στο επίπεδο της παροχής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας υψηλής ποιότητας. Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες «απείλησαν» την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, οι δε αναφορές μερίδας του Τύπου περί «κίτρινης κάρτας» ‎και «νέας ΠΔΕ» προκαλούν θυμηδία και μόνον. Το νέο καταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ τηρούνται και εφαρμόζονται απόλυτα και τα δικαιοδοτικά όργανα επιτελούν το θεσμικά κατοχυρωμένο έργο τους, όπως οφείλουν, χωρίς λαϊκισμούς και‎ σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass