ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας στηρίζει τον αθλητισμό

*Ξεν. Σπηλιώτης: «Ο αθλητισμός αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης»

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2018 15:04

«Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης» τόνισε ο πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας Ξενοφών Σπηλιώτης σε αθλητικές εκδηλώσεις που έγιναν στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και μάλιστα τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να αυξηθούν με βάση τη μεγάλη συμμετοχή που υπάρχει σε κάθε διοργάνωση που έχει σχέση με τον αθλητισμό.

Ο πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας μίλησε και για την ανάγκη βελτίωσης των αθλητικών υποδομών με βάση τη χρήση που κάνουν οι φοιτητές και φοιτήτριες και δείχνουν ότι ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα στις δραστηριότητες των μελών του ΤΕΙ και δημιουργούν δυνατότερους δεσμούς στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε ο πρώτος εκλεγμένος πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας κατά τα διάρκεια των τελικών πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε το γραφείο Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλίας που συνοδεύτηκαν και με κοπή πίτας.

 Πρωταθλήτρια στον τελικό πετοσφαίρισης αναδείχθηκε η ομάδα της Γεωπονίας (Τζιχαντιστές) επικρατώντας της ομάδας των Ιατρικών Εργαστηρίων ( Σύγχρονες) 3-1 στα σετ . Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα των Εστιών (Τσακάλια). Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλο, μετάλλια και διπλώματα.

Με τις ομάδες βόλεϊ αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίκτες:

Γεωπονία (Τζιχαντιστές) : Παπαδημητρίου Αλέξανδρος, Βαϊόπουλος Βαγγέλης, Πολύζος Κώστας ,Πιλίτσης Ανδρέας, Παπαγιάννη Χρύσα, Μπλατσιώτης Πέτρος, Δαλάκας Χρήστος, Καρπούζας Γιώργος, Τασιόπουλος Βασίλης. 

Ιατρικά Εργαστήρια: Γούλα Κωνσταντίνα, Κατσιγιάννη Χρύσα, Κοκκινοπούλου Ζωή, Μπουρίκα Αργυρώ, Σλαβούδης Χρήστος, Κράλης Αλέξανδρος, Μαλλεγγάνου Ηλιάννα, Βσιλάκος Χάρις , Βασίλης.

 Ομάδα Εστιών : Ζαχαράκη Στέλλα, Μωυσιάδου Στέλλα, Κόκκαλης Βάιος, Καρδαμάκης Παντελής, Νιζάμη Μαρία, Μπαρμπάτης Μάριος, Κωστόπουλος Πάνος, Κουβελά Νάσια, Γιαβάσογλου Νίκος, Γατσάς Κώστας, Μπατζογιάννης Βασίλης.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας στην οποία παρευρέθηκαν ο πρύτανης κ. Ξενοφών Σπηλιώτης, ο αντιπρύτανης κ. Στέφανος Ζαούτσος και πλήθος φοιτητών/τριών . Το ένα φλουρί το κέρδισε ο φοιτητής της Γεωπονίας Θωμάς Νάτσης και το δεύτερο η φοιτήτρια της Ηλεκτρολογίας Γεωργία Δαρή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass