Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ 2-0

Νίκησε Ο.Φ.Η. και προβλήματα

* Έκκληση για στήριξη κάνουν οι υπεύθυνοι του σωματείου

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2018 15:10

Σημαντική νίκη σημείωσε η ΑΕΛ μέσα στο Ηράκλειο απέναντι στην ομάδα του ΟΦΗ με σκορ 2-0, για το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' Εθνικής κατηγορίας.

Η ΑΕΛ ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κάποιος ότι έγινε αγώνας δρόμου μέχρι και την τελευταία στιγμή, για να μπορέσει η αποστολή να μεταβεί στην Κρήτη. Η αιτία δεν είναι άλλη και γνωστή, τα οικονομικά προβλήματα. Αυτά όμως δεν στάθηκαν εμπόδιο στην προσπάθεια που έκαναν οι αθλήτριες και έφυγαν νικήτριες από την έδρα του ΟΦΗ.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ απευθύνει έκκληση προς όλους (χορηγούς, φορείς, επιχειρήσεις, φιλάθλους και παράγοντες) να στηρίξουν το τμήμα ώστε να μπορέσει η ομάδα να τερματίσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Και η αρχή μπορεί και πρέπει να γίνει μεθαύριο Κυριακή 11/3 στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Φείδωνα Άργους, στο στάδιο Αλκαζάρ στις 14:15(διαιτητές θα είναι οι κ.Θεοχάρης, Αναστασίου, Σφυρής-Θεσσαλίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Κεραμίδας-Λάρισας).

Επειδή όμως στη ζωή δεν υπάρχει μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο, η ομάδα της ΑΕΛ αποφάσισε όπως ο συγκεκριμένος αγώνας να αφιερωθεί στη μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου μέλους του σωματείου Χρήστου Τζανάρα. Παράλληλα, το 50% των καθαρών εσόδων της αναμέτρησης να δοθούν στην οικογένειά του προς ενίσχυση. Και οι υπεύθυνοι της ομάδας, ευελπιστούν πως οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

*Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ΑΕΛ πήρε τους τρεις βαθμούς στην Κρήτη, με γκολ των Σρετένοβιτς και Λόγου μετά από πέναλτι που κέρδισε η Χριστοφορίδη.

Εξαιρετική η διαιτησία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στη φιλοξενία της ομάδας της Κρήτης, η οποία ήταν από τις καλύτερες που έχει τύχει η ΑΕΛ.

*Στον μεθαυριανό αγώνα Ακαδημία Ελπίδων Καρδίτσας-Άρη Θεσσαλονίκης που θα γίνει στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Σοφάδων Καρδίτσας, διαιτητές ορίστηκαν οι κ. Χρήστος Αγγελούλης, Κωνσταντίνος Στάικος, Απόστολος Τσαπράζης(Λάρισας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Ιωάννης Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass