ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

Χαμηλοί τόνοι στον Απόλλωνα

*Σήμερα προπόνηση στη Φιλιππούπολη και αναχώρηση της ομάδας για τις Σέρρες

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2018 22:00

Μια ακόμη νίκη πέτυχε προχθές στο Αλκαζάρ ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στη Σπάρτη με 2-0 και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, του πρωταθλήματος της Football League.

H λαρισινή ομάδα αξίζει μεγαλύτερης στήριξης από τον κόσμο για την εξαιρετική πορεία της και την καλή αγωνιστική εικόνα που δείχνει στα παιχνίδια της.

Σημαντικό κέρδος από την προχθεσινή αναμέτρηση με τη Σπάρτη είναι οι τρεις βαθμοί, η καλή εμφάνιση και η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές.

Το άριστο κλίμα που υπάρχει στους «κυανόλευκους» είναι απόρροια της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τον Κατερινιώτη προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη και της επαγγελματικής συνέπειας των ποδοσφαιριστών.

Παρότι όμως η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους, διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η έλλειψη συγκέντρωσης μπορούν εύκολα να αποδειχθούν μπούμερανγκ και να χαλάσουν τη θετική εικόνα, αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Μετά τον αγώνα με τη Σπάρτη οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ξεκουραστούν, καθώς αύριο στις Σέρρες δίνουν στις 15:00 ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Πανσερραϊκό.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει προπόνηση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει το απόγευμα για τις Σέρρες.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass