ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Στις 27/3 ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2018 19:00

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Ορίστηκε η Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 ως ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού 47ου τελικού αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, ενώ όσον αφορά στην έδρα του –κατόπιν σχετικών επαφών που πραγματοποιήθηκαν – θα προτιμηθεί το Εθνικό Στάδιο Αλκαζάρ. Κατά τις προσεχείς ημέρες, θα συγκληθεί σύσκεψη με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ Αχιλλέα Φαρσάλων και Οικονόμου Τσαριτσάνης για τη διευθέτηση των οργανωτικών θεμάτων του αγώνα και την τυπική ανάδειξη του γηπεδούχου του τελικού.

2. Κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη η πρόσφατη τέλεση της “Γιορτής του Ποδοσφαίρου” που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο “Χίλια Χείλια”, με τη συμμετοχή σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Νομού Λάρισας.

3. Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, θα ζητηθεί από την ΕΠΟ η λειτουργία αναθεωρητικής σχολής προπονητών στη Λάρισα.

4. Εγκρίθηκε αίτημα του Ηρακλή Λάρισας για τη μετάθεση του αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας – De Tox με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης από Σάββατο 10 προς Κυριακή 11 Μαρτίου, με στόχο τη μέγιστη δυνατή προσέλευση φιλάθλων καθώς δεν θα συμπέσει με τον αγώνα της ΠΑΕ ΑΕΛ με την ομάδα της Κέρκυρας (ΠAE Κασσιόπη). Η αποδοχή του αιτήματος έγινε μετά τη συναίνεση που εξέφρασε ο σύλλογος της Τσαριτσάνης.

5. Διαβιβάστηκε προς την Πειθαρχική Επιτροπή για τις δικές της ενέργειες η καταγγελία του Αετού Αετολόφου για τα συμβάντα του αγώνα που έδωσε στην Αιγάνη, με αντίπαλο τον τοπικό Όλυμπο (Κυριακή 4 Μαρτίου 2018).

6. Θα εξεταστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η ενδεχόμενη αναγκαιότητα για τέλεση τουλάχιστον μιας εμβόλιμης αγωνιστικής σε κάθε κατηγορία (εξαιρουμένης της Γ’ ) σε εμβόλιμη ημερομηνία, με στόχο την έγκαιρη περαίωση της κανονικής διάρκειας των τοπικών πρωταθλημάτων.

*Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, παρέστη αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Στέλιο Νίτσα, τους αντιπροέδρους Αντώνη Ζήλο-Δημήτρη Τζιόλα και τον σύμβουλο Νίκο Κεραμίδα, οι οποίοι ζήτησαν την αγαστή συνεργασία με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ, ευχόμενοι – παράλληλα – κάθε επιτυχία στο έργο της. Από την πλευρά της ΕΠΣΛ, δόθηκε η απάντηση ότι είναι ευπρόσδεκτη η προσφορά όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, με απαραίτητη προϋπόθεση την τήρηση –ειδικότερα – των όσων προβλέπει ο ισχύων Κανονισμός Διαιτησίας της ΕΠΟ.

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.

Από την Πειθαρχική Επιτροπή τη ΕΠΣΛ (Κ. Κουτσογιάννης, Θ. Γάτσιου, Θ. Παπαθεοδώρου) επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές:

ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Στον Ροδιακό για τη συμπεριφορά οπαδού του κατά τη διάρκεια του αγώνα (3/3) με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ (παράβαση άρθρου 15 παρ. 3α’ ΠΚ) επιβάλλει έγγραφη επίπληξη.

Αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης για τα διαδραματισθέντα στον αγώνα (4/3) Αιγάνη- Αετόλοφος για την επόμενη συνεδρίαση, προκειμένου να προσκομιστούν συμπληρωματικές αποδείξεις. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο Όλυμπο Αιγάνης για κακή συμπεριφορά στον εν λόγω αγώνα (παράβαση άρθρου 16 παρ. 2 ΠΚ) χρηματική ποινή 50 ευρώ.

ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον προπονητή της Αναγέννησης Φ., κ. Νικόλαο Θεοχαρόπουλο για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα (4/3) με τον Ιπποκράτη (παράβαση άρθρου 8 παρ. 3 ΠΚ) επιβάλλει ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Τζιόλας Ε. (Τύρναβος 2005): 2η κίτρινη (1 αγ.+ 10 ευρώ)

Κυριακόπουλος Α. (Αμυγδαλέα): 2η κίτρινη (1+10)

Σδράλης Β. (Μελισσοχώρι): 2η κίτρινη (1+10)

Μπίμπα K. (Σ.Σ. Ραψάνης): εξύβριση διαιτητή (4+40)

Τσάκε Ε. (Αναγ. Πυργετού): εξύβριση διαιτητή (4+40)

Καραντώνης Ε. (Αετόλοφος): βιαιοπραγία κατά αντιπάλου (3+30)

Γκαραγκούνης Α. (Αιγάνη): βιαιοπραγία κατά αντιπάλου (3+30)

Γκαραγκούνης Σ. (Αιγάνη): βιαιοπραγία κατά αντιπάλου (3+30)

Πάσιος Α. (Αιγάνη): βιαιοπραγία κατά αντιπάλου (3+30)

Βλασιάδης Λ. (Μαρίνος Αντύπας): 2η κίτρινη (1+10)

Παπαναστασίου – Νίκας Γ. (Μαρίνος Αντύπας): 2η κίτρινη (1+10)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass