ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 3-0

Ανετη νίκη για την Κ-20 της ΑΕΛ

• Τα γκολ πέτυχαν: Τάρτας, Χατζής (πεν.) και Μακρής • Ντεμπούτο στον πάγκο με το... δεξί για τον Βασ. Μπακογιάννη

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 22:18

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ κέρδισε χθες την Κέρκυρα με 3-0, δείχνοντας γενικά μια καλή αγωνιστική εικόνα.


Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Γόννων στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Super League και τα γκολ των «βυσσινί» πέτυχαν οι Τάρτας, Χατζής (πεν.) και Μακρής.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 12’ στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς από στημένη φάση. Ο Νούσιος εκτέλεσε όμορφα το φάουλ από αριστερά, στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, ο Τάρτας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έκανε το 1-0.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 17’, οι «βυσσινί» πέτυχαν το δεύτερο γκολ.
Ο Νούσιος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Πιτσόλη, ο Χατζής ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος για το 2-0.
Η Κέρκυρα είχε μία καλή στιγμή στο 27’ όταν, μετά από στημένη φάση, ο Νικολούδης βρέθηκε στην περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο και απέναντι από τον Σαφαρίκα νικήθηκε με τον γκολκίπερ των «βυσσινί» να κρατάει το μηδέν στην άμυνα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Στο 52’ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά και αρκετές κόντρες στη μικρή περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Βλάχο, που από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σαφαρίκα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε ο κίνδυνος από αμυντικούς της ΑΕΛ.
Κι ενώ η Κέρκυρα πίεζε, η ΑΕΛ βρήκε τον τρόπο να πετύχει και τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα στο 58’ ο τερματοφύλακας Σαφαρίκας, με μακρινή μεταβίβαση με τα χέρια, βρήκε αριστερά στην επίθεση τον Μακρή, αυτός με πολλές δυνάμεις βγήκε τετ-α-τετ με τον Παγκράτη και με εύστοχο σουτ πέτυχε το 3-0.
Η Κέρκυρα προσπάθησε μέχρι τη λήξη του αγώνα να μειώσει χάνοντας ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ με την ΑΕΛ να κατακτά τη νίκη.
Με επιτυχία διηύθυνε τον αγώνα η Μάχη Τσιοφλίκη, που είχε συνεργάτες τους Νάκα και Παραφέστα, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
Στο 90’οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας πως έγινε ανατροπή σε επιθετικό της ομάδας τους, αλλά η κ.Τσιοφλίκη που ήταν κοντά στη φάση δεν διαπίστωσε παράβαση και διέταξε να συνεχισθεί κανονικά το παιχνίδι.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΕΛ (Βασίλης Μπακογιάννης-Χαράλαμπος Παναγούλης): Σαφαρίκας, Κυρμιτσής (81’ Αλεξανδρίδης), Βαφειάδης, Καραθάνος, Λαβαντσιώτης (65’ Mουξιός), Νούσιος, Καραμπίνας (71’ Μασούρας), Χατζής, Τάρτας, Μακρής, Δερμιτζάκης.
ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Κ. Χριστοφοράκης): Παγκράτης, Νικολάοφ, Τζάνης, Παναγιωτίδης (90’ Γιώτης), Πιτσόλης, Κέντρος, Βλάχος, Λάμπογλου, Μοτσάνος, Νικολούδης (78’ Αθανασίου), Μπάρδος (67’ Ανεστούδης).

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
*Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη που πέτυχε η ΑΕΛ στο οικείο πρωτάθλημα της Super League, καθώς την πρώτη είχε σημειώσει στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά εκτός έδρας, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Αντώνης Καραμπίνας.
*Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Βασίλης Βάνης, που είχε συζήτηση για λίγο στο τέλος με τον υπεύθυνο των ομάδων Νέων, Οδυσσέα Κλάρα.
*Γούρι έφερε στον Βασίλη Μπακογιάννη η παρουσία των γονιών του στο γήπεδο και εκείνος τους αφιέρωσε στο τέλος, τη νίκη.
*Ο πρώην Γονιώτης παρατηρητής Κώστας Κανταρίνος, παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τον Λάμπρο Ζάρρα, πρόεδρο του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και τον διαιτητή Χρήστο Καραγιάννη.
Δίπλα τους ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας Γιάννης Κουζάκης από τον Βόλο.
*Στη Λάρισα διανυκτέρευσε η αποστολή της Κέρκυρας, καθώς αύριο θα αγωνισθεί στη Λιβαδειά.
*Στον καθιερωμένο έλεγχο που έκανε πριν το παιχνίδι η διαιτητής κ. Τσιοφλίκη ζήτησε να χαραχθούν γραμμές για να ξεκινήσει ο αγώνας.
*Αν και ήταν τιμωρημένος ο αρχηγός της ΑΕΛ Κ-20 Χρήστος Καλούσης(σ.σ.κατάγεται από τους Γόννους) ήταν παρών στο παιχνίδι και πήγε στην αρχή αλλά και στο τέλος στους συμπαίκτες του για να τους συγχαρεί για τη νίκη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass