ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρεί ο Κ. Αργυρόπουλος με μια δημόσια συγγνώμη

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 15:40

Ο Κώστας Αργυρόπουλος ήταν από τους Λαρισαίους παίκτες του μπάσκετ που ανδρώθηκε στον Κεραυνό και στη συνέχεια έπαιξε για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια σε διάφορες ομάδες εθνικών και τοπικών κατηγοριών αλλά η άτυχη συμπεριφορά του στον αγώνα ΓΣ Νίκαια-Φαλώρεια για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ τον αναγκάζει όχι απλά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη αλλά και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Μάλιστα χθες στην «Ε» έκανε την παρακάτω δήλωση: «Με λύπη μου μεγάλη για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα ΓΣ Νίκαια-Φαλώρεια θέλω να ζητήσω δημόσια και ειλικρινή συγγνώμη από τους διαιτητές του αγώνα Φακίτσα Λεωνίδα και Παναγιώτη Γερακίνη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό τους.
Οι δύο συγκεκριμένοι διαιτητές είναι παράδειγμα ήθους και επαγγελματισμού. Επειδή λοιπόν ο αθλητισμός είναι χώρος χαράς και όχι μίσους δηλώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα της Νίκαιας αλλά και την ενεργό δράση μετά από είκοσι πέντε χρόνια.
Δεν θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο αλλά νομίζω ότι έστω και έτσι συνεχίζω να προσφέρω στο άθλημα που αγάπησα και παθιάστηκα γι’ αυτό.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass