Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΩΤ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ

Δουλειά, σοβαρότητα και λίγα λόγια

*Υπάρχει άριστη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2018 22:05

Με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει, ο νέος προπονητής της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου είναι πολύ ευχαριστημένος στις μόλις δύο ημέρες που βρίσκεται στη «βυσσινί» οικογένεια, καθώς βρήκε μια ομάδα γυμνασμένη και σε καλή κατάσταση.

Αυτό που θέλει να περάσει σιγά-σιγά στους παίκτες που έχουν όρεξη και διάθεση είναι πως με τη δουλειά, τη μεγάλη προσπάθεια και τα λίγα λόγια, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Αγιώτης τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως στην ομάδα που ήρθε και το ήθελε πάρα πολύ, καθημερινά θα δίνει εξετάσεις.

Και θέλει να πετύχει διότι πάντα λάτρευε αυτό τον υπέροχο κόσμο, που όλα τα χρόνια είναι κοντά στην ΑΕΛ και του δίνεται τώρα η μεγάλη ευκαιρία για να τους «κερδίσει», εντός και εκτός γηπέδων, με τη δουλειά του.

Κατά τα άλλα, χωρίς τους τραυματίες Αγκάνοβιτς, Ρέντζα, Γουάλας και Χουπτσεφ, έγινε η χθεσινή προπόνηση ενώ για σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί.

Το Σάββατο για την ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και εκεί ο Αντωνίου με τον συνεργάτη του Γιάννη Προβίδα θα έχουν μια πρώτη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν.

Από κει και πέρα στην ομάδα περιμένουν μετά τη διακοπή, πότε θα γίνει πάλι η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ενώ όλοι εύχονται να έρθουν καλύτερες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Δράση πάντως θα υπάρξει για τις ομάδες Νέων της ΑΕΛ, με την Κ-20 να αγωνίζεται αύριο και ώρα 13:00 στο δημοτικό Νέας Ιωνίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ η Κ-17 θα παίξει την Κυριακή στις 11 το πρωί με την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας, στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας(Κανόνι).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass