ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Ν. Θεοδοσιάδης: Οι παίκτες έκαναν επική ανατροπή

*Γ. Κορακάκης: «Αυτοκτονήσαμε»

Δημοσίευση: 05 Απρ 2018 22:20

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο τεχνικοί δήλωσαν τα εξής:

Νίκος Θεοδοσιάδης (Απόλλων) : «Μία μεγάλη νίκη με βάση την εξέλιξη και το τελικό σκορ απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της. Είχα επισημάνει στα παιδιά τι θα αντιμετωπίσουμε και πώς πρέπει να παρουσιαστούμε στο ματς.

Δυστυχώς στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστική πειθαρχία, ενώ είχαμε τον έλεγχο και τον ρυθμό. Δεν είχαμε καλές μεταβιβάσεις, κακές επιλογές στην αμυντική μας οργάνωση και κάναμε πολλά λάθη που η Καλλιθέα τα εκμεταλλεύθηκε για να βρισκόμαστε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-3.

Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά να μπούνε μέσα και να κάνουν αυτό που ξέρουν. Αυτό είναι αυτό που κάνουν τόσο καιρό. Όσοι είσαστε στο γήπεδο, είδατε σήμερα πώς αυτοί οι παίκτες έκαναν μία επική ανατροπή. Όταν χάνεις 1-3 και γυρίζεις το ματς κόντρα σε μία τέτοια ομάδα που παίζει το είναι της, πόση μαγκιά και πόσο μεγάλα… τέτοια πρέπει να έχεις.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω και να πω ακόμα μία φορά πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους. Να ευχαριστήσω το κόσμο για τη στήριξη μέχρι και το τελευταίο λεπτό γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Αξίζει μόνο χειροκρότημα.

Ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Το αποτέλεσμα θα το δούμε στο τέλος κάθε αγώνα. Εμείς συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε στις διακοπές και θα επανέλθουμε για το ματς κόντρα στον Εργοτέλη που είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Να ευχηθώ στην Καλλιθέα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Νομίζω πως αυτή ήταν η τελευταία μας παρουσία στο Αλκαζάρ, λογικά θα επανέλθουμε στη φυσικά μας έδρα που είναι το γήπεδο της Φιλιππούπολης. Είναι μία έδρα που θα μας δώσει άλλη δυναμική. Το γήπεδο είναι πιο μικρό κι όχι τόσο αχανές όπως το Αλκαζάρ. Έχουν γίνει οι διορθωτικές κινήσεις και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον της ομάδας μας στη φυσική της έδρα».

Για το θέμα της αδειοδότησης τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Είναι λόγω κάποιων χαρτιών που δεν έχουν φτάσει στην Αθήνα. Υπάρχει ένας διακανονισμός με το ΙΚΑ που ο Απόλλων δεν είχε λάβει κάποια χαρτιά από Γενάρη. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα και θα σταλούν ξανά».

Δημήτρης Μαυριάς (παίκτης του Απόλλωνα): «Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη και είναι διότι ήρθε μ’αυτό τον τρόπο. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή με βάση τη συγκέντρωσή μας. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά έλειψε η συγκέντρωση που θα έπρεπε να έχουμε και δεχθήκαμε τρία γκολ. Ένα κομμάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι γιατί στην έδρα μας δεχόμαστε δύσκολα γκολ.

Αυτό το διαχειριστήκαμε σωστά στο ημίχρονο και στα αποδυτήρια είπαμε πως θα βγούμε να «γυρίσουμε» το ματς πιστεύοντάς το. Όπως είδατε στο δεύτερο ημίχρονο ολοκληρώσαμε μία επική ανατροπή.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την ψυχή που βγάλανε στο σημερινό παιχνίδι. Να έχουμε όλοι καλές γιορτές με υγεία, αλλά το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς κόντρα στον Εργοτέλη».

Γιώργος Κορακάκης (Καλλιθέα): «Δεν θέλω να ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι. Μόνο πρέπει να πω πως αυτοκτονήσαμε. Θέλω να σας πω πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα της Καλλιθέας. Κάναμε μία προσπάθεια από τον Ιανουάριο που ανέλαβα και ξέροντας τις συνθήκες και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όπως σε πολλές ομάδες της Football League, αυτή τη στιγμή όμως αισθάνομαι πως δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω.

Οφείλω να πω πως τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και προσπάθησαν. Υπήρξαν οριακά παιχνίδια που η ομάδα μας ήταν καλύτερη και αυτό ψυχολογικά έχει κοστίσει.

Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και το γενικό αρχηγό κ. Γιαννόπουλο που ήταν συνέχεια δίπλα μας. Μέσα από την καρδιά πρέπει να πω στην ομάδα να μην τα παρατήσει και λέω πολλά πράγματα που είναι αλήθεια. Όπως έκανε από το πρώτο παιχνίδι έως τώρα να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και να παλέψει όλα τα ματς. Η Καλλιθέα είναι μία ιστορική ομάδα και θα βρει τον δρόμο της».

Για τη φάση του πέναλτι: «Εμείς ούτε διαμαρτυρόμαστε ποτέ ξεκινώντας δηλώσεις για διαιτησίες. Θεωρώ πως είναι πέναλτι, αλλά έχει μικρή σημασία».

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος με δηλώσεις του στο FL News τόνισε πως κάποιος πρέπει να σταματήσει τον Απόλλωνα Λάρισας.

«Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει» τόνισε χαρακτηριστικά.

*Η απάντηση του Απόλλωνα Λάρισας ήταν άμεση καθώς σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Από πότε κύριε ...Γενικέ Αρχηγέ, απαγορεύεται ή είναι μεμπτό μια ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει, ακόμη και όταν είναι πίσω στο σκορ;

Ποιος νόμος αφαιρεί το δικαίωμα σε επαγγελματίες παίκτες να παλεύουν μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα;

Σίγουρα... γλυκαθήκατε από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου και θεωρήσατε ότι είναι ευκαιρία να αρπάξετε ό,τι μπορείτε.

Λυπούμεθα αλλά στόχος μας, είναι ανεξαιρέτως αντιπάλου, να προσφέρουμε πάντα και όσο μπορούμε τη χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας.

Το καταμαρτυρούν οι 14 νίκες μας στο πρωτάθλημα.

Μήπως τελικά εσείς θεωρείτε κακό να κερδίζει μια ανώτερη, αγωνιστικά, ομάδα;

Δυστυχώς με τις δηλώσεις σας, μειώσατε την προσπάθεια των ίδιων των παικτών σας.

Εμείς εδώ συνεχίζουμε, όπως και εσείς... εκεί.

Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass