ΣΕ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (17:30, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Τον Άρη υποδέχεται σήμερα ο ΓΛΦ

*Θ. Σκουρτόπουλος: «Είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια γιατί μας βοηθούν να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό» *Χωρίς τον Μπαρτ θα παίξουν οι «πράσινοι»

Δημοσίευση: 26 Απρ 2018 15:02

Αγωνιστική δράση περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα για τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, ο οποίος υποδέχεται στις 17:30 στο κλειστό της Νεάπολης τον Άρη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Πρόκειται για τη ρεβάνς της φιλικής αναμέτρησης που είχαν δώσει οι «πράσινοι» το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη (79-78).

«Είναι ένα καλό τεστ και μία ευκαιρία για μας γιατί παίζουμε καλά παιχνίδια και παράλληλα μας βοηθάει να έχουμε ρυθμό και να παραμείνουμε δραστήριοι» σχολίασε ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από το σημερινό φιλικό θα απουσιάσει ο Στίβεν Μπαρτ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και θα επανέλθει στην ενεργό δράση από αύριο Παρασκευή.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές ενόψει των τριών αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στόχος του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου είναι μία ακόμα νίκη προκειμένου να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή. Δύσκολος στόχος για τον Θανάση Σκουρτόπουλο βάσει των ομάδων που καλείται να αντιμετωπίσει, ήτοι Λαύριο (5/5, εκτός), Ολυμπιακός (9/5, εντός) και ΠΑΟΚ (13/5, εκτός).

«Θέλουμε ακόμα μία νίκη για να είμαστε καλυμμένοι σε όλα τα επίπεδα αλλά και να νιώσουμε ακόμα πιο ικανοποιημένοι από τη φετινή μας παρουσία στην Basket League. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος στόχος, αλλά το ίδιο δύσκολο είναι και για τους ανταγωνιστές μας να πετύχουν νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πρασίνων».

Σχετικά με τα σενάρια στη μάχη της παραμονής (σε περίπτωση που ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος δεν μπορέσει να βρει τη μία νίκη που επιζητά), ο Πανιώνιος πρέπει να πετύχει δύο τουλάχιστον νίκες για να αποκτήσει προβάδισμα (σε οποιαδήποτε ισοβαθμία, διπλή ή τριπλή, ο Γυμναστικός υπερτερεί), ενώ ο Κόροιβος με μία νίκη, την οποία λογικά μπορεί να πετύχει απέναντι στα Τρίκαλα (έχουν ήδη έχουν υποβιβασθεί), θα ισοβαθμήσει με τον ΓΛ Φάρο, αλλά ευνοείται από την ισοβαθμία, καθώς έχει καλύτερο goal average. Σε ό,τι αφορά στον Άρη, σίγουρα θα χρειαστεί και αυτός μία νίκη για να είναι και μαθηματικά σίγουρος.

Εν τω μεταξύ και με αφορμή τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Euroleague, ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος προσπαθεί να συνεχίσει τα φιλικά παιχνίδια και ως εκ τούτου γίνονται προσπάθειες για νέο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη.

Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση του Φώτη Λαμπρόπουλου (Μπόκα Τζούνιορς) θα πρέπει να τονισθεί ότι ο 34χρνος παίκτης θα αποκτηθεί από τους «πράσινους» μόνο εάν κριθεί απαραίτητο και εφόσον καταστεί δυνατή η παρουσία του στη Λάρισα σε εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα και να μπορέσει να προσφέρει ουσιαστικά τις υπηρεσίες του στα τρία τελευταία παιχνίδια. Έχουν γίνει οι συζητήσεις και οι άνθρωποι του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου βρίσκονται σε αναμονή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου της Basket League. Τα παιχνίδια του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου θα διεξαχθούν ως εξής:

24η Αγωνιστική

5/5, 17:00, Λαύριο– Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, ΕΡΤ1 Basket League Show

25η Αγωνιστική

9/5, 18:00, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος – Ολυμπιακός, ΕΡΤ1 Basket League Show

26η Αγωνιστική

13/5, 17:00, ΠΑΟΚ - Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, ΕΡΤ1 Basket League Show

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass