ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΟΥΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΛ

«Τάσο, είμαστε όλοι μαζί σου»

*Στο χθεσινό φιλικό με τους Παλαιμάχους τους Αλμυρού (1-1)

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2018 16:30

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον άτυχο προπονητή των ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας και πρώην τερματοφύλακα Τάσο Κουρδή, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, έδωσαν χθες οι παλαίμαχοι του ΣΕΠΛ στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Γιάννουλης με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Αλμυρού.

Φίλοι του Τάσου, πρώην συμπαίκτες αλλά και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΕΠΛ και έδωσαν το «παρών» χθες στη Γιάννουλη. Το «παρών» με την αποστολή του Αλμυρού έδωσε και ο παλαίμαχος Θανάσης Κωστούλας έξι φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι των δύο ομάδων ήταν το δεύτερο κατά σειρά καθώς είχε προηγηθεί η αναμέτρηση στον Αλμυρό, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις των δύο πλευρών.

Οι παλαίμαχοι του ΣΕΠΛ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας φανέλες με τη φράση «Τάσο είμαστε όλοι μαζί σου». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κωστούλα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Αμαρλαριώτη.

Για τον ΣΕΠΛ αγωνίστηκαν οι Καραναστάσης, Σολωμός, Τασιούλης, Ψαθάς Αλεξούδης Αρβυθάς, Γαραζανάκης, Ευθυμιάδης, Μπατραλέξης, Μπακαρτζής, Μικερτζης (Δημόπουλος, Καλαμάς, Δοξαράς, Τσάκος, Γεωργούλας, Αμαλαριώτης, Μπαϊράμης, Διαμαντάς, Αγγελούλης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass