ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δ. ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΡΩΓΗ:

Τρέχω και προσφέρω…

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2018 18:20

Ο Γυναικείος Όμιλος Δ. Κιλελέρ ΑΡΩΓΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ καλεί όλους τους πολίτες της Λάρισας να βοηθήσουν τον σύλλογο στο τόσο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, να βοηθά να καλύπτονται οι επισιτιστικές ανάγκες από 235 οικογένειες που ζουν στα χωριά του νόμου Λάρισας και έχουν απόλυτη ανάγκη για βοήθεια!


Αύριο Κυριακή 6 Μαΐου το πρωί, στη γιορτή του αθλητισμού στον 9ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ, καλεί τον κόσμο να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά κ.α.) και ό,τι έχει δυνατότητα ο καθένας.
Στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας θα είναι τα μέλη του συλλόγου και θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα και στη συνέχεια θα αποθηκευτούν!
Τρόφιμα μπορούν να φέρουν όλοι οι πολίτες, όχι μόνο όσοι θα λάβουν μέρος στον αγώνα.
Ο σύλλογος «Αρωγή» εκφράζει ευχαριστίες προς τον σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας που δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο στέκεται αρωγός και βοηθά στη συλλογή όσο δυνατόν περισσότερων τροφίμων.
Επίσης ευχαριστεί πολύ τους αδελφούς Ντελόπουλου που προσφέρουν σε κεντρικά σημεία της πόλης δύο φορτοταξί χωρητικότητας ενός τόνου το καθένα για να αποθηκευτούν τα τρόφιμα!
Ο εθελοντισμός είναι μεγάλη αρετή.
Τα τρόφιμα θα μπορούν να δίνονται σήμερα 10.00 το πρωί έως 2.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας και αύριο Κυριακή από 10.00 το πρωί έως 2.00 μ.μ. στην αφετηρία του αγώνα στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass