ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Α. ΛΙΟΝΤΟ

Αντωνίου-Προβίδας και επίσημα

• Επιβεβαίωση της «Ετ.Δ.» για την αλλαγή δεδομένων στο θέμα του Γιάννη Μασούρα • Δοκιμές χθες για νέους παίκτες από το τεχνικό δίδυμο της ομάδας

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2018 22:18

Την επίσημη παρουσίαση του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου και του συνεργάτη του Γιάννη Προβίδα έκαναν χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας και ο πρόεδρος Ανδρέας Λιόντος μετά την απόφαση για συνέχιση της συνεργασίας μαζί τους (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντωνίου υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο).

Ο κ. Κούγιας είπε ότι εκτίμησε την αλλαγή τακτικής της ομάδας σε 3-5-2 που την εφαρμόζουν όλες οι μεγάλες ομάδες(Γιουβέντους, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμαίν) και βοηθάει την ΑΕΛ να παίξει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Το όνειρό του είπε είναι να έχει μόνιμο προπονητή, μπορεί να το καταφέρει ο Αντωνίου που έχει και λαρισινή καταγωγή, αλλά είναι πολύ δύσκολο στην Ελλάδα να συμβεί αυτό με Έλληνα προπονητή και ανέφερε ως παράδειγμα τις αλλαγές προπονητών τη περσινή χρονιά σε πολλές ομάδες.
Ελπίζει είπε ότι θα είναι στη Λάρισα η Ιθάκη του και θέλει να βλέπει ο προπονητής την ΑΕΛ σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης και όχι σαν σκαλοπάτι για την ανέλιξή του.
Στην παρουσίαση ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και σε αλλαγές που θα κάνει επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που δημοσίευσε χθες η «Ε.τ.Δ.»
Αναλυτικά:
*Υπάρχει αλλαγή δεδομένων για την παραχώρηση του Γιάννη Μασούρα καθώς καμία πρόταση δεν ικανοποιεί την ΠΑΕ ΑΕΛ και θα κάνει επέκταση συμβολαίου του παίκτη τετραπλασιάζοντας τις αποδοχές του αφού δεν θα πάρει άλλο δεξί μπακ. Είπε ότι επιθυμία του Αντωνίου είναι να παραμένει ο Μασούρας και πιστεύει ότι τη νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερος και η τιμή του θα αυξηθεί. Μάλιστα είπε ότι δεν υπάρχει ταβάνι για τον παίκτη.
*Θα συζητήσει με τον Μόρα για τη συνεργασία τους παρά το γεγονός ότι είναι 38 χρονών αλλά τον εντυπωσίασε η αγωνιστική παρουσία του στον αγώνα με την ΑΕΚ.
*Θα γίνει επέκταση συμβολαίων στους Φατιόν, Ντέλετιτς, Γκόλια με τριπλασιασμό των αποδοχών τους.
*Η ομάδα έχει κλείσει ένα δεξί μπακ το οποίο αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν ανακοινώνεται μέχρι τη λήξη αυτού.
*Θα γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών στους Μπόζοβιτς και Λεοζίνιο.
*Θα αποκτηθούν δύο επιθετικοί παίκτες και κει θα δοθούν αρκετά χρήματα. Ήδη υπάρχει προσύμφωνο με έναν ξένο που έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται και επίσης προχωρημένες συζητήσεις με έναν ακόμα ξένο. Ενδιαφέρον υπάρχει και για δύο Έλληνες επιθετικούς.
*Τέλος στόχος της ομάδας είπε είναι να δεχθεί τα μισά γκολ σε σχέση με φέτος και να σημειώσει τριάντα τέρματα. Με αυτά τα στατιστικά πιστεύει ότι θα είναι και υψηλά βαθμολογικά.

 

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΟΝΤΟΣ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ανδρέας Λιόντος ήταν λακωνικός λέγοντας: «Από τη μεριά μου ήθελα να πω τις ευχές που δώσαμε στην αρχή που ήρθαν ο Σωτήρης με τον Γιάννη, προφανώς ξέρετε όλοι ότι έχουν πιάσει. Έχουν αποδείξει και ο Σωτήρης Αντωνίου και ο Γιάννης Προβίδας ότι μπορούν να είναι πάντα σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Άλλωστε είναι και η ομάδα της καρδιάς τους και ελπίζω να μεγαλουργήσουν. Ελπίζω να μείνουν πάρα πολλά χρόνια μαζί μας και να συνδεθεί το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες».

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΒΙΔΑΣ
Εξίσου λακωνικός και ο Γιάννης Προβίδας που ευχαρίστησε τον κ. Κούγια και τόνισε ότι ταιριάζει η φιλοσοφία του με αυτή του Αντωνίου. Επίσης η ομάδα αυτή έχει όραμα και θέλει να υλοποιηθεί.

 

ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ»
Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τον κ. Κούγια και είπε ότι στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου που είχε την τεχνική ευθύνη η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ευχαρίστησε τους παίκτες που αφομοίωσαν γρήγορα το 3-5-2 παρότι είχαν λίγο χρόνο προσαρμογής.
Είπε ότι η ΑΕΛ δεν έχει ταβάνι σαν ομάδα ενώ μεγάλη ατυχία ήταν ότι σε κανένα παιχνίδι που ήταν προπονητής δεν έπαιξε χωρίς απουσίες.
Είπε ότι οι στόχοι θα είναι διαφορετικοί, σαφώς πιο υψηλοί αλλά δεν τους προσδιόρισε. Ο σχεδιασμός θα γίνει από τον ίδιο και τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Βάνη.
Τέλος είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του νομού Λάρισας όπου υπάρχει πολύ ταλέντο. Η ομάδα θα έχει τον Νούσιο και τον Σουλούκο ενώ θα αποκτήσει τρεις ακόμα ταλαντούχους είτε από την Κ20 είτε από τη Κ17 είτε από ομάδες του νομού Λάρισας.ΔΟΚΙΜΕΣ
Παρά το γεγονός ότι η αγωνιστική χρονιά τελείωσε για την ΑΕΛ οι προπονήσεις συνεχίζονται ενώ χθες το απόγευμα υπήρχαν και δοκιμές νεαρών παικτών από τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass