ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ

Γιορτάζει τα 40 του χρόνια ο Ιπποκράτης

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2018 17:35
Στη φωτογραφία οι: Μιχάλης Κανάκης,  Μιχάλης Κουτσιμάνης, Νίκος Κουτσιμάνης,  Μάκης Καρακώτσογλου και Γιώργος Καπενέκης Στη φωτογραφία οι: Μιχάλης Κανάκης, Μιχάλης Κουτσιμάνης, Νίκος Κουτσιμάνης, Μάκης Καρακώτσογλου και Γιώργος Καπενέκης

Ιδιαίτερη χρονιά η φετινή για την ομάδα του Ιπποκράτη η οποία γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της (1978 – 2018).

Οι άνθρωποι του συλλόγου ετοιμάζουν επετειακό αγώνα Νέων-Παλαιμάχων (το πιθανότερο στις 27 Μαΐου) που θα είναι αφιερωμένος στους Βασίλη, Νίκο και Μιχάλη Κουτσιμάνη, οι οποίοι ήταν η αιτία, που δημιουργήθηκε και διέπρεψε στα γήπεδα του νομού η ομάδα.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του (1978 - 2018) γιορτάζει φέτος ο Α.Ο. Ιπποκράτης και όπως έχει καθιερώσει, με τη λήξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του, η ομάδα του σήμερα θα αντιμετωπίσει όλους όσοι φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 1978 μέχρι που σταμάτησαν να αγωνίζονται. Το φετινό «ντέρμπι» θα είναι αφιερωμένο στους Βασίλη, Νίκο και Μιχάλη Κουτσιμάνη, οι οποίοι ήταν η αιτία που δημιουργήθηκε και διέπρεψε στα γήπεδα του νομού η αγαπημένη μας ομάδα.
Ειδικά ο Βασίλης, ήταν αυτός που έτρεξε να βρεθούν τα χρήματα και οι παράγοντες ώστε να γίνει η ομάδα, το φθινόπωρο του 1978, να πάρει μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μέσα στο Ρήγαιο Φαρσάλων, κόντρα στον τοπικό Ρήγα, τον οποίο κέρδισε με σκορ 4-1. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Νίκος Κουτσιμάνης (2), Πέτρος Κανάκης και Σωκράτης Παπαγεωργίου. Ο Νίκος που έγινε κυπελλούχος Ελλάδος με την ΑΕΛ (στον τελικό με τον ΠΑΟΚ 4-1) και ο Μιχάλης που διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως επιστήμονας. Η προσφορά τους μέχρι και σήμερα είναι μεγάλη και αξίζει να παίξουμε γι’ αυτούς και παράλληλα να τους τιμήσουμε».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 10.30 το πρωί στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass