ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι. ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ

Θέμα θέτουν οι Γόννοι σχετικά με τα πλέι άουτ της Α1 ΕΠΣΛ

• Σήμερα το βράδυ η επικύρωση των βαθμολογιών από το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2018 22:14
Η αρχική αναρτηθείσα προκήρυξη (αριστερά) και η προκήρυξη μετά  τη διόρθωση, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ολύμπου Γόννων Η αρχική αναρτηθείσα προκήρυξη (αριστερά) και η προκήρυξη μετά τη διόρθωση, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ολύμπου Γόννων

Σήμερα το βράδυ στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ θα γίνει η επικύρωση των βαθμολογιών των Α’, Α1 και Γ’ τοπικών κατηγοριών η κανονική διάρκεια των οποίων ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Ωστόσο θέμα σχετικά με την αρχική βαθμολογία των πλέι άουτ της Α1 ΕΠΣΛ θέτει ο Όλυμπος Γόννων, που κάνει λόγο για αλλαγή στην προκήρυξη τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Αργυρακούλη, αρχικά στο άρθρο 17 της φετινής προκήρυξης και σε ό,τι έχει σχέση με τα πλέι άουτ της Α1 ΕΠΣΛ, δεν αναγραφόταν ρητώς ότι οι ομάδες που θα καταλάμβαναν τις θέσεις 10, 11 και 12 θα έπαιρναν ανά τρεις βαθμούς διαφορά από τον 13ο, 1 βαθμό. Αναγραφόταν μόνο ότι ο 10ος πριμοδοτούνταν με 1 βαθμό. Μάλιστα προς επίρρωση των όσων υποστήριξε ο κ. Αργυρακούλης επικαλέστηκε την προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτη, όσο και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και κυπέλλου κ. Γρηγοριάδη, οι οποίοι, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Ολύμπου Γόννων, παραδέχθηκαν ότι αναγράφηκε λάθος το συγκεκριμένο σημείο της προκήρυξης, που ακολούθως αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της ΕΠΣΛ. Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο η προκήρυξη διορθώθηκε, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αργυρακούλης.
Η ένσταση του κ. Αργυρακούλη έχει να κάνει με το γεγονός ότι αλλάζει άρδην ο προγραμματισμός της ομάδας, σε μία δύσκολη οικονομικά για τα ερασιτεχνικά σωματεία εποχή, καθώς τα δεδομένα στα πλέι άουτ της Α1 ΕΠΣΛ διαφοροποιούνται.
Επομένως όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Ολύμπου Γόννων, κ. Αργυρακούλης, η βαθμολογία των πλέι άουτ της Α1 ΕΠΣΛ, σύμφωνα με την προκήρυξη που αρχικά είχε αναρτηθεί στο επίσημο σάιτ της ΕΠΣΛ έπρεπε να είναι: Νεάπολη 1, Αγ. Ανάργυροι 0, Αμπελόκηποι 0, Γόννοι 0, ενώ μετά τη διόρθωση διαμορφώνεται ως εξής: Νεάπολη 4, Αγ. Ανάργυροι 3, Αμπελόκηποι 0, Γόνοι 0.
Επίσημη απάντηση επί του θέματος αναμένεται να δώσει σήμερα το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κατά τη διαδικασία επικύρωσης των βαθμολογιών.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass