ΣΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Αποφασισμένος για νίκη ο Απόλλωνας

*Επιθετικό σχήμα θα παρατάξει ο Νίκος Θεοδοσιάδης

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2018 22:00

Ο Παναιγιάλειος, ο οποίος έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, θα είναι αντίπαλος του Απόλλωνα Λάρισας στη μεθαυριανή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 17:00, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Αγώνας που γίνεται στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής για τη Football League και το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, καθώς μόνο οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο.

Η λαρισινή ομάδα λοιπόν θέλει το... τρίποντο για να εξασφαλίσει ουσιαστικά τη συμμετοχή της και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά και να σταματήσει το αρνητικό σερί με τις πέντε συνεχόμενες ήττες.

Παράλληλα, να κερδίσει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στη Φιλιππούπολη, καθώς στους δύο αγώνες που έπαιξε με Παναχαϊκή και Δόξα Δράμας, έχασε 0-1 και 1-3 αντίστοιχα.

Το ευχάριστο για τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και όπως δείχνει στις προπονήσεις, αναμένεται πως θα παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 10:30 το πρωί στο Ελευθεραί και ο Κατερινιώτης προπονητής θα καταλήξει στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στον Παναιγιάλειο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΡΟΥΣΗΣ

Την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον Παναιγιάλειο, θα διευθύνει ο Δημήτρης Ρούσης(Θεσσαλίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Κωνσταντίνο Λεωνίδα(Τρικάλων), Γεώργιο Στεφανή(Καρδίτσας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νικόλαος Κούλιας(Κέρκυρας). Αναλυτικά τα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής στη Football League, θα διευθύνουν ο ι παρακάτω διαιτητές:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΪΟΥ

17.00 Εργοτέλης – Πανσερραϊκός: Πανυτσίδης (Κοζάνης), Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), 4ος Τσαγκαράκης (Χανίων), παρ. Ιωάννης Χασάπης (Πειραιά)

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΪΟΥ

15.00 ΑΟΧ Κισσαμικός – Απόλλων Πόντου: Σωτηριάδης, Πάγκαλος (Λασιθίου), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος Κουναλάκης (Ηρακλείου), παρ.Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος (Αθηνών)

15.30 Καραϊσκάκης – ΟΦΗ: Καρατέρπος (Κοζάνης), Νταλούκας (Τρικάλων), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Πουλήμας (Κέρκυρας), παρ.Σωτήρης Δανούσης(Αργολίδας)

17.00 AO Τρίκαλα – Αιγινιακός: Μακρυπόδης Μεσσήνης, Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ.Ιωάννης Κουζάκης(Θεσσαλίας)

17.00 Απόλλων Λ.– Παναιγιάλειος: Ρούσης (Θεσσαλίας), Λεωνίδας (Τρικάλων), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος Βρέσκας (Πιερίας), παρ. Νικόλαος Κούλιας(Κέρκυρας)

17.00 Καλλιθέα – Αναγ. Καρδίτσας: Σελίμος (Λακωνίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Φίλος (Βοιωτίας), 4ος Λάμπρου (Εύβοιας), παρ.Γεώργιος Ιωαννίδης(Ηρακλείου)

17.00 Παναχαϊκή – Σπάρτη: Κουκουλάς (Λέσβου), Καραλής (Ηλείας), Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Αντωνίου (Αθηνών), παρ.Ελένη Κυρίου(Αρκαδίας)

Αχαρναϊκός-Δόξα Δράμας 0-3 α.α.

Άρης-Βέροια 3-0 α.α.

ΕΜΒΟΛΙΜΗ Η 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της εμβόλιμης 32ης αγωνιστικής της Football League, όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μαΐου και θα έχουν κοινή ώρα έναρξης(17:00), για λόγους αξιοπιστίας στο φινάλε της σεζόν. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ(17:00)

*Αναγέννηση Κ.– Εργοτέλης (ΕΡΤ3)

*Σπάρτη – Άρης (WEB EΡΤ)

*Τρίκαλα – ΑΟΧ/Κισσαμικός

*Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λ.

*Αιγινιακός – Καλλιθέα

*Παναιγιάλειος – Καραϊσκάκης

*Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή

*Δόξα Δράμας – Βέροια 3-0 α.α.

*ΟΦΗ – Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑ

Εν τω μεταξύ ο Απόλλωνας δικαιώθηκε στην υπόθεση του πρώην παίκτη του Μαρσέλο Πέντα,

από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των Λαρισαίων και το αίτημά του αρχικά είχε γίνει δεκτό, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» είχαν ζητήσει με τη σειρά τους την ανάκληση της απόφασης της ΕΕΑ. Τελικά η αίτηση του Πέντα απορρίφθηκε και δεν υπάρχει καμία κατάπτωση της εγγυητικής πλέον.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για ανάκληση της από 29-03-2018 αποφάσεως της Επιτροπής περί καταπτώσεως της εγγυητικής της επιστολής. (Υπό διάσκεψη)

Η Επιτροπή ανακαλεί την από 29-03-2018 απόφασή της περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και απορρίπτει την αίτηση του Μαρσέλο Αλεξάντρο Πέντα (Marcelo Alejandro Penta)».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass