ΠΟΡΕΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ

Fuego στη Λάρισα για την ΑΕΛ

*Ποια δεδομένα αλλάζουν για τις προσφυγές των παικτών

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 22:00

Fuego (στα ισπανικά "φωτιά") σήμερα στη Γιουροβίζιον από τη Φουρέιρα αλλά και χθες στην πόλη της Λάρισας για την ΑΕΛ αφού υπήρξε δυναμική πορεία φιλάθλων με συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια συνοδευόμενα με πολλά καπνογόνα και πανό.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ταχυδρομείου, συνεχίστηκε στους δρόμους της Λάρισας όπου διακόπηκε η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους πέρασε κάτω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Κύπρου όπου υπήρξε καθιστική διαμαρτυρία και κατέληξε στο άγαλμα του Αλόγου που βρίσκεται στη γέφυρα του Αλκαζάρ. Εκεί ο κύριος όγκος παρέμεινε για μισή ώρα περίπου με ιαχές και συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου αλλά και κατά των ομάδων του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Δεν έλειψαν βέβαια και «βυσσινί» συνθήματα με αναφορά κυρίως στα τριάντα χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος (προετοιμασία για τη γιορτή που ετοιμάζεται στις 21 Μαΐου από τον Δήμο Λαρισαίων και τους παλαίμαχους της ομάδας).

Η πορεία αυτή ήρθε την ίδια μέρα που η ΑΕΛ έκανε την τελευταία προπόνηση με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου να δίνει μεταβατικό πρόγραμμα στους παίκτες που θα συνεχίσουν τη συνεργασία με την ομάδα, ενώ αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους που βρίσκονται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής «στέγης».

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Στο μεταξύ χθες στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα έγινε συζήτηση για τις προσφυγές και αποφασίσθηκε να εναρμονιστούν με ό,τι ισχύει σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Συγκεκριμένα πάρθηκε απόφαση να παίρνουν οι παίκτες τα δεδουλευμένα όταν καταθέτουν προσφυγή ενώ αν βρούνε ομάδα να μην παίρνουν το 50% του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς. Αν δεν βρούνε ομάδα τότε το χρέος να ρυθμίζεται σε έξι έως τριάντα δόσεις. Αφορμή για την απόφαση αυτή ήταν οι προσφυγές κατά του Παναθηναϊκού που κινδύνευσε φέτος λόγω οφειλών με υποβιβασμό.

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΟΖΟΒΙΤΣ;

Ο Μπόζοβιτς με ανάρτησή του χθες σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι αναμένεται να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ ο μάνατζερ του Κλάεβιτς ψάχνει να βρει μια συμβιβαστική λύση με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Στη λαρισινή ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι αν δεν δεχθεί μείωση αποδοχών δεν έχουν πρόβλημα ο παίκτης να καταθέσει προσφυγή εκτός αν δεχτεί τους όρους που του προσφέρει για τη λύση της συνεργασίας.

ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Super League ψηφίστηκε ομόφωνα η επικύρωση της βαθμολογίας του εφετινού πρωταθλήματος. Η διαδικασία ήταν αναγκαία, καθώς πρέπει να δηλωθούν στην UEFA οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε ότι το πρωτάθλημα της περιόδου 2018-19 θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass