ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

7ος ο Λαρισαίος Παπαμαργαρίτης

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 22:02

Ο σχολικός αθλητισμός στη Λάρισα συνεχίζει να υπάρχει και εκπροσωπήθηκε και στην παγκόσμια γυμνασιάδα με τον μαθητή του Λυκείου Γιάννουλης, αθλητή του Πελασγού Βασίλη Παπαμαργαρίτη.

Ο 17χρονος μαθητής-αθλητής(γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 2001) μετείχε στο αγώνισμα των 200 μέτρων στη διοργάνωση που έγινε στο Μαρακές και τερμάτισε στην 7η θέση.

Με την επιστροφή του Βασίλη Παπαμαργαρίτη μιλήσαμε μαζί του και μας είπε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν άψογη και το επίπεδο αρκετά υψηλό.

Σχετικά με την ελληνική παρουσία μας τόνισε ότι ήταν πολύ καλή και απέδειξε ότι η Ελλάδα έχει ταλέντα που μπορούν με φέρουν μελλοντικά μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις.

Οι αγώνες είχαν σκοπό και μάλιστα οι περισσότεροι αθλητές ήρθαν με τις οικογένειές τους δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση.

Όσο για τον ίδιο είπε ότι ο απέκτησε σημαντική εμπειρία , θα του μείνει αξέχαστη η διοργάνωση καθώς ήταν πολύ καλή και δεν υπήρχε κανένα παράπονο ενώ από δω και πέρα στοχεύει σε… διεθνή ταξίδια.

Στόχος του είναι να πιάσει το ευρωπαϊκό όριο για τους αγώνες κάτω των 18 ετών ενώ αν καταφέρει και μετέχει σ’ αυτούς το βλέμμα του θα είναι στραμμένο για τους παγκόσμιους αγώνες παίδων-κορασίδων που θα γίνουν στην Αργεντινή.

ΥΠΟΔΟΧΗ

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός με τον Γενικό Γραμματέα Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Γιώργο Αγγελόπουλο υποδέχτηκαν στο Ελ. Βενιζέλος τους μαθητές-μαθήτριες που επέστρεψαν με 34 μετάλλια, από την Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα.

Σε μια λιτή τελετή οι γενικοί γραμματείς των δύο υπουργείων έδωσαν συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή για την εξαιρετική παρουσία της στο Μαρόκο και τη συγκομιδή 34 μεταλλίων εκ των οποίων τα 14 χρυσά. Η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στα μετάλλια στην κολύμβηση (20 συνολικά εκ των οποίων τα 7 ήταν χρυσά) και τη 2η θέση στον κλασικό αθλητισμό (13 μετάλλια εκ των οποίων τα 7 ήταν χρυσά).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχημένη παρουσία των μαθητών-μαθητριών, προπονητών και συνοδών στην Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα. Η ελληνική αποστολή στέφθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς εκτός από τα μετάλλια που κατέκτησαν οι μαθητές είχαν εξαιρετική παρουσία σε όλα τα αθλήματα που συμμετείχαν, την κολύμβηση, τον κλασικό αθλητισμό, την ενόργανη και τη ρυθμική γυμναστική και πρόβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χώρα μας στο εξωτερικό. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass