ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

«Παίζω-γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ»

*Μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων έγιναν χθες στο Κηποθέατρο, με έμφαση στις γυναίκες και τα παιδιά

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2018 15:20

«Παίζω-γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ». Μία καινούργια αθλητική δράση με έμφαση στις γυναίκες και τα παιδιά, διοργάνωσε χθες με επιτυχία το Αθλητικό τμήμα της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μία σειρά δραστηριοτήτων με γυμναστική και χορό για τις γυναίκες και παραδοσιακά εκπαιδευτικά παιχνίδια αλλά και ποδηλατοβόλτα για τα μικρά παιδιά, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων και απόλαυσαν ένα δροσερό πρωινό του Μαΐου. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.500, στοιχείο που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους οργανωτές, οι οποίοι έκαναν λόγο για μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση.

«Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αν σκεφτούμε ότι έγινε για πρώτη φορά. Η ουσία είναι ότι άλλαξε η μορφή αλλά και ο τρόπος του λαϊκού αγώνα δρόμου «Τρέχουμε στον Πηνειό». Τα παιδιά της Κοιν.Σ.Επ. οργάνωσαν με άψογο τρόπο τις δραστηριότητες, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια των γυμναστών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και πιστεύουμε ότι το «Παίζω-γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ» θα καθιερωθεί και θα διευρυνθεί στο μέλλον» επισήμανε μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα παιδιά που έλαβαν μέρος κληρώθηκαν 15 μπάλες (μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου) και ένα ποδήλατο που ήταν το μεγάλο δώρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ζαούτσος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Ηλίας Καφές, η διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού κ. Στέλιος Τσίρκας, ο σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων του δημάρχου Λαρισαίων, κ. Γιάννης Αλεξούλης, ο εθνικός προπονητής του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Κουτσιώρας, ο πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ., κ. Νίκος Αρσενίου κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass