ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Νίκος Καρανίκας ο πρώτος...

* Ακολουθεί ο Κάσσος και μετά ο Ασίγκμπα

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2018 22:09

Του Σωτ. Κέλλα
Η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν η απόκτηση του Λαρισαίου Νίκου Καρανίκα που επαναπατρίστηκε μετά από τρία χρόνια παραμονής στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Ο Καρανίκας υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων και πλέον θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει με τη λαρισινή ομάδα στη Super League.


Ο 26χρονος παίκτης(γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1992) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αλεύα για να ενταχθεί στην ομάδα της ΑΕΛ σε ηλικία μόλις 13 χρόνων παίζοντας και στην ομάδα νέων υπό τις οδηγίες του Κώστα Κατσάρα. Στη συνέχεια βρέθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία πανηγύρισε άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία(56 παιχνίδια, 2 γκολ). Θεωρείται ο νεαρότερος παίκτης που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Καρανίκας αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και πλέον με δεδομένη την απόκτησή του ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Γιάννη Μασούρα στον Ολυμπιακό που μάλλον θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποκτηθεί ο Καρανίκας αν έμενε ο Μασούρας.
Πίσω από τον Καρανίκα θα βρίσκεται ο Πασχάλης Κάσσος που πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει υπογράψει στην ομάδα και απομένει απλά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Οι δύο μεταγραφές αυτές θα καλύψουν τη δεξιά πλευρά της ομάδας στη θέση των Μασούρα και Ρέντζα.
Επόμενη μεταγραφή θα είναι ο Ασίγκμπα που παίζει δύο θέσεις, αυτή του στόπερ και του δεξιού μπακ κάτι που σημαίνει ότι ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις.
Αυτές οι μεταγραφές θα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένες όπως και αυτή του 25χρονου Αφρικανού επιθετικού, με τον οποίο η λαρισινή ΠΑΕ έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας και αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα τις επόμενες μέρες.
Για τη συγκεκριμένη μεταγραφή όλοι τηρούν σιγή ιχθύος, αφού ο παίκτης συνεχίζει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του με πολύ καλές επιδόσεις και πληροφορίες θέλουν να έχει πετύχει πάνω από 12 γκολ τη φετινή περίοδο.
Θεωρούν ότι θα ισχυροποιήσει σε σημαντικό βαθμό την επιθετική γραμμή της ομάδας.

ΕΙΔΑΝ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Χθες ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Βάνη είδαν τη αναμέτρηση μεταξύ των Τρικάλων και του Κισσαμικού για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.

antniovanis

Ενδιαφέρον δε νομίζουμε να υπάρχει για κανέναν παίκτη και απλό λόγω της μόνιμης διαμονής του Αντωνίου στα Τρίκαλα πήγαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass