ΠΕΤΥΧΕ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΩΝΥΜΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 2-1

Ζωντανό το Βλαχογιάννι στη μάχη της σωτηρίας

*«Λευκή» ισοπαλία στη Φαλάνη ανάμεσα στον Φαλανιακό και τη Δήμητρα Γιάννουλης *Α1 ΕΠΣΛ: Όρθιος στον Τύρναβο ο Αμπελωνιακός * Χωρίς νικητή τα ντέρμπι στο Μαυροβούνι

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 22:00

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στα Βούναινα επί της ομώνυμης ομάδας με 2-1 πέτυχε χθες η Δόξα Βλαχογιαννίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Νίκη η οποία κρατά ζωντανή την ομάδα του Νίκου Φακίτσα στο παιχνίδι της παραμονής, καθώς η Δόξα μετά και τη «λευκή» ισοπαλία στη Φαλάνη, έπιασε στη 2η θέση που εξασφαλίζει τη σωτηρία τη Δήμητρα Γιάννουλης.

Το χθεσινό παιχνίδι στα Βούναινα που είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία κρίθηκε στο β’ ημίχρονο. Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν τον αντίπαλό τους και δημιούργησαν ευκαιρίες κυρίως με τους Τσανά και Φ. Μερτζανίδη, δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, όταν ο Λάκης κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Μπαντής, ωστόσο ο τερματοφύλακας Ζεϊμπέκης δεν αντέδρασε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Στο 65’ τα Βούναινα είχαν μία καλή κεφαλιά με τον Σ. Χατζηλιάδη, για να φτάσουμε στο 80’ όταν ο ίδιος παίκτης έβγαλε την ασίστ στον Τσανά και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα η Δόξα βρήκε εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά από σουτ του Μαντή, ο Ζεϊμπέκης απέκρουσε την μπάλα και ο Βίδρας από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη και των βοηθών του κ. Στάικου και Γκαρέλη.

*Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα της Δόξας ευχαρίστησε τους ανθρώπους των γηπεδούχων για την άψογη φιλοξενία και εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για την υποδειγματική συμπεριφορά τους σε όλο το παιχνίδι.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Ν. Φακίτσας): Ζεϊμπέκης, Ραπτόπουλος, Γ. Χατζηλιάδης, Ηλ. Μερτζανίδης, Κατσιώτης (79’ Γιουρούκης), Ξαφάρας, Χριστοδούλου, Φ. Μερτζανίδης (59’ Καζάνι), Γκομοσίδης (60’ Σ. Χατζηλιάδης), Τσανάς, Νταναβάρας.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Θ. Εμμανουήλ): Βλιώρας, Μωυσίδης, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Λάκης, Γκουρομπίνος, Βίδρας, Πάτσης (67’ Καλογιάννης), Μπαντής (85’ Γεωργούλης), Θανασούλης (55’ Ιγγλέζος).

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στη Φαλάνη ανάμεσα στον Φαλανιακό και τη Δήμητρα Γιάννουλης. Οι γηπεδούχοι, που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ και κατ’ επέκταση στη νίκη, έχασαν την ευκαιρία να προσθέσουν τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό τους και να φτάσουν μία ανάσα από την επίτευξη του στόχου τους, ενώ από την άλλη πλευρά η Δήμητρα Γιάννουλης με τον βαθμό που πήρε διατηρήθηκε στη 2η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία αμφισβητούμενη φάση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 6ο λεπτό σε σουτ του Μάτου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ωστόσο η διαιτητής κ. Τσιοφλίκη που ήταν πολύ κοντά στη φάση έκρινε ότι έγινε κόντρα και συνέχισε το παιχνίδι.

Στο 12’ χάθηκε η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Φαλανιακό, όταν το κοντινό σουτ του Δημητρέλη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 18’ ήταν η σειρά της Δήμητρας να απειλήσει τον αντίπαλό της και να φτάσει κοντά στο γκολ όταν ο Τσαρούχας βγήκε τετ - α - τετ με τον Γεωργούλα, αλλά ο τερματοφύλακας του Φαλανιακού με γρήγορη έξοδο απέκρουσε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ένα δυνατό μακρινό σουτ του Δημητρέλη πέρασε λίγο πάνω από το δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Μαστοροδήμου, ο οποίος στο επόμενο λεπτό είπε όχι στο σουτ του Δημητρέλη, αποκρούοντας με τα πόδια.

Στο 67’ σε μία αντεπίθεση του Φαλανιακού ο Λεσάι απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλάγια αριστερά, αλλά ο επερχόμενος Μπαμπάλης έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Στο 78’ ο Φαλανιακός έφτασε εκ νέου πολύ κοντά στο γκολ, όταν μετά από ενέργεια του Δημητρέλη, ο Λεσάι από πλάγια αριστερά έστειλε την μπάλα στο εξωτερικό των διχτυών.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Φαλανιακό προκειμένου να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα χάθηκε στο 83’ όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Ηλ. Πανταζή από τα αριστερά, ο Ιωαννίδης από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε άουτ.

Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της κ. Τσιοφλίκη, η διαιτησία της οποίας ήταν πολύ καλή (καταγράφεται ωστόσο η αμφισβητούμενη για τους φιλοξενούμενους φάση του 6ου λεπτού). Πολύ καλοί και οι δύο βοηθοί ο κ. Καραγιάννης και η κ. Δεληγιάννη.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας (46’ Ηλ. Πανταζής), Βαρσάμης, Σέσι, Γ. Πανταζής, Β. Λυγούρας, Κολοβός, Λεσάι, Ιωαννίδης, Δημητρέλης, Χρ. Λυγούρας (68’ Βουγιατζής).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Πετράκης, Μπαμπάλης, Θώμος, Τζουμάκης, Παναγιαννούλης, Κατσαμάγκας (90’ Σαμαράς), Μάτος, Τσαρούχας (82’ Γκαλγκανόπουλος).

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν.       0-0

Βούναινα – Βλαχογιάννι      1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φαλανιακός   2-0     9

Δήμητρα Γιάνν.        0-0     4

------------------------

Βλαχογιάννι   2-3     4

Βούναινα       1-2     1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/5, 18:00)

Δήμητρα Γιάνν. – Βλαχογιάννι

Φαλανιακός – Βούναινα

Α1 ΕΠΣΛ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Με συναρπαστικό τρόπο εξελίσσονται τα πλέι οφ της Α1 ΕΠΣΛ, μετά και τα αποτελέσματα της χθεσινής 2ης αγωνιστικής. Στο ντέρμπι της ημέρας, Μαυροβούνι και Αετός Μακρυχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ ο Αμπελωνιακός πήρε πολύτιμη νίκη στον Τύρναβο έστω και με το φτωχό 1-0 επί της Ακαδημίας.

Έτσι Αμπελωνιακός και Μακρυχώρι ισοβαθμούν στην κορυφή, ενώ το Μαυροβούνι ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μαυροβούνι – Μακρυχώρι 1-1

Ακαδ. Τυρνάβου – Αμπελωνιακός 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αμπελωνιακός         1-1     6

Μακρυχώρι   1-1     6

------------------------

Μαυροβούνι  2-1     5

Ακαδ. Τυρνάβου      0-0     1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/5, 18:00)

Μακρυχώρι – Αμπελωνιακός

Μαυροβούνι – Ακαδ. Τυρνάβου

Γ’ ΕΠΣΛ: ΝΙΚΗ ΤΗΣ Α.Π. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα μπαράζ κατάταξης της Γ’ ΕΠΣΛ η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας η οποία επικράτησε χθες στο γήπεδο Ν. Πολιτείας του Αετολόφου με 3-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Έτσι η ειδική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Α.Π. Ελασσόνας      3-2     3

Βασιλί 0-0     0

Αετόλοφος    2-3     0

*Εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι Α.Π. Ελασσόνας-Θύελλα Βασιλί

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (20/5, 18:00)

Θύελλα Βασιλί-Αετόλοφος (γήπ. Θεσσαλικού)

Ρεπό: Α.Π. Ελασσόνας

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass